AcasăNewsEroul din Londra: Un roman a salvat o femeie care a sarit...

Eroul din Londra: Un roman a salvat o femeie care a sarit de la etajul unei cladiri in flacari

Pentru ca imobilul in care locuia a fost cuprins de flacari, Monika Konczyk, o tanara poloneza in varsta de 32 ani, care a ajuns in Londra in martie, a sarit de la etaj. Cel care a salvat-o este un roman pe nume Adrian. Modest, salvatorul nu se considera erou si critica autoritatile londoneze pentru lipsa de reactie in situatii de criza.
„Suntem vecini. Nimeni nu este erou. Eu am prins fata, dar dupa aceea nimeni nu a intrebat-o daca este bine sau nu a chemat o ambulanta”, a declarat romanul.

Monika Konczyk striga de la fereastra apartamentului sau plin de fum, in timp ce incendiul distrugea un magazin de mobila si ameninta sa se extinda la cladirile din apropiere. Prietenii sai au incalcat ordinele politiei de a a se apropia de incendiu. Au asezat saltele si perne pe sol pentru ca tanara sa sara pe ele. Femeia a coborat pe copertina magazinului de la parter, de unde a sarit in bratele unui roman, cunoscut doar ca Adrian, potrivit The Guardian.

Noaptea trecuta, in Londra, au continuat violentele. Printre victimele care au cazut prada huliganilor se numara si un roman. George Covaci a fost incercuit de cinci barbati care i-au luat telefonul, banii si cumparaturile.
Pe de alta parte, ploaia abundenta si politistii trimisi pe strazi in alte cateva orase importante din Marea Britanie au reusit cu greu sa readuca linistea pe strazi.

author avatar
Dana Conerth
258 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger