AcasăNewsEroul din Libia: Poza tanarului care l-ar fi ucis pe Gaddafi a...

Eroul din Libia: Poza tanarului care l-ar fi ucis pe Gaddafi a facut inconjurul lumii!

foto: realitatea.net

Poza tanarului Mohamed El Bibi, cel care sustine ca l-ar fi impuscat mortal pe fostul lider libian Muammar Gaddafi a facut inconjurul lumii. „Gaddafi a fost ucis de un fan (al echipei New York) Yankees”, titra New York Post, in editia de vineri.

foto: realitatea.net

Fotografia in care tanarul El Bibi, in varsta de 20 de ani, tine in mana un pistol de aur ce i-a apartinut lui Gaddafi a fost publicata de cele mai importante ziare internationale.

Circula, insa, zvonuri potrivit carora fostul lider libian ar fi fost impuscat chiar de garda lui de corp, care ar fi vrut sa-i „salveze demnitatea” in fata asaltului multimii furioase, titreaza Daily Mail. Cu toate acestea, Mohamed El Bibi este vazut ca un erou in tara sa natala, drept cel care i-a scapat pe libanezi de dictatorul aflat in fruntea statului vreme de 42 de ani.

Deocamdata nu se cunosc exact circumstantele mortii lui Muammar Gaddafi. El a fost capturat joi in urma unui raid NATO asupra convoiului in care se afla, in orasul natal Sirt. Se pare ca Muammar Gaddafi era in viata, dar fusese grav ranit la picioare si ar fi murit din cauza ca a pierdut mult sange. Dintr-o serie de inregistrari video ce infatiseaza momentul prinderii fostului lider libian, reiese ca acesta ar fi fost ucis de mai multe gloante, unul dintre acestea fiindu-i tras in cap.

494 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger