AcasăNewsEROINA la 4 ani: Si-a SALVAT surioara de 2 ani, din ACCIDENTUL...

EROINA la 4 ani: Si-a SALVAT surioara de 2 ani, din ACCIDENTUL in care mama lor a murit! (FOTO)

O fetita de numai 4 ani a reusit sa-si salveze surioara de 2 ani, ranita in accidentul de masina in care mama lor si-a pierdut viata.

Copila a actionat precum un om matur: a ajutat-o pe surioara mai mica sa iasa dintre fiarele autoturismului, dupa care a invelit-o intr-o patura si a stat alaturi de ea toata noaptea, desi afara temperatura era destula de aproape de 0 grade.

Jessica Marie Rath din Astoria, Oregon, mama celor doua micute, Aryanna Rath si Lylah Huff, se deplasa cu masina, alaturi de fiicele ei, pentru a se intalni cu sotul sau. Desi intre timp barbatul isi anuntase sotia ca se afla in alt oras mai indepartat, si a rugat-o sa se intoarca acasa, femeie a vrut sa vina in intampinare tatalui copiilor ei, potrivit dailymail.

Se pare ca femeia a adormit la volan, pierzand controlul masinii care s-a izbit de un copac. Soferita a murit pe loc. Fetita de 4 ani si-a scos sora dintre fiarele masinii, s-au invelit amandoua cu paturi si au asteptat ca cineva sa le gaseasca. Din strada accidentul nu era vizibil asa ca micutele au asteptat cateva ore in frig, la temperature putin mai ridicate de 0 grade.

„E o eroina. Noi doar le-am descoperit, dar ea s-a salvat pe sine si pe surioara ei”, au spun cei doi pescari despre fetita de 4 ani.

author avatar
Alina Costache
982 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger