AcasăNewsErau sa moara dupa ce au mancat la CEL MAI BUN restaurant...

Erau sa moara dupa ce au mancat la CEL MAI BUN restaurant din lume! Scandal monstru!

Ai grija unde mananci, atunci cand iesi in oras! Cel mai bun restaurant din lume a bagat in spital 63 de oameni. Clientii care au mancat la restaurantul Noma, din Copenhaga, au fost internati de urgenta din cauza intoxicatiei alimentare.

Oficialii din domeniul sanatatii din Copenhaga au spus ca pacientii au avut varsaturi si diaree timp de cinci zile. Autoritatile cred ca totul a fost cauzat de conditiile necorespunzatoare de igiena. Alaturi de felurile de mancare comandate, angajatii restaurantului si-au servit clientii cu un virus transmis prin materiile fecale. Bucataria restaurantului nu este dotata cu apa calda, fapt pentru care angajatii nu se pot spala bine pe maini. Se pare ca un  bucatar premiat cu doua stele Michelin se imbolnavise si venise la munca. El declansase astfel epidemia.

Managerul restaurantului si-a cerut scuze in mod oficial si a spus ca  problema va fi solutionata cat mai rapid.

Noma a fost desemnat, pentru al treilea an consecutiv, cel mai bun restaurant din lume. Si-a deschis portile in anul 2004, iar de atunci ofera clientilor feluri de mancare delicioase din productia locala. Aici,  daca vrei sa servesti un meniu, trebuie sa ai cel putin 100 de euro in portofel, iar rezervarile se fac inante cu cateva luni, informeaza BBC.

author avatar
Anca Murgoci
358 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger