AcasăNews"Era tot timpul cu cutitul la el!" Criminalul elevului din Targoviste a...

„Era tot timpul cu cutitul la el!” Criminalul elevului din Targoviste a mai injunghiat pe cineva! (VIDEO)

Tanarul din Targoviste, retinut pentru 29 de zile dupa ce a injunghiat un elev de clasa a IX a, ar mai fi atacat o persoana cu un an inainte de crima pentru care este acuzat.

Vecinii criminalului spun ca acesta purta in permanenta un cutit la el, iar in urma cu un an si jumatate ar mai fi agresat un barbat. „Eram aici la bar si din cauza fumului am iesit afara. El se juca cu cutitul si i-am zis sa nu mai faca cu cutitul tot felul de scheme pentru ca eu am o chestie cand vad cutite. Cand m-am intors el mi-a dat cu cutitul, daca nu ma feream era fatal, puteam sa fiu in locul copilului. El nu este de temut dar era tot timpul cu cutitul. Eu cred ca era sub influenta a ceva, tot timpul era ca o leguma, nu vorbea ”, a afirmat o alta presupusa victima a agresorului, Calota Daniel, citat de tvpartener.ro.

Cei din localitatea in care s-a produs incidentul spun ca tanarul acuzat de omor era tot timpul agresiv iar lumea se invatase sa-l evite: „Tot timpul ameninta, era cu cutitele, se juca cu ele. Chiar pe un client l-a lovit cu cutitul, acesta spunandu-i sa nu se mai joace cu ele. Noroc ca a tras gatul ca altfel era mort. Cred ca se si drogheaza, mai tot timpul il vedeam agitat”, a precizat o localnica, potrivit aceleiasi surse.

[youtube]khsRN2WHd44[/youtube]

author avatar
Alina Costache
470 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger