AcasăNewsEpuizare și stres uriașe în pandemie! Gestul extrem al unui medic UPU...

Epuizare și stres uriașe în pandemie! Gestul extrem al unui medic UPU de 32 de ani, de la Spitalul Universitar

spitalEpuizare și stres uriașe în pandemie! Gestul extrem al unui medic UPU de 32 de ani, de la Spitalul Universitar

Munca până la epuizare şi stresul uriaş l-au împins pe un medic UPU din Capitală să îşi pună capăt zilelor într-un mod cumplit.

La vârsta la care avea în faţă o carieră de succes şi un viitor ce părea să-i surâdă, un medic de la Spitalul Universitar din Capitală şi-a încheiat brusc socotelile cu viaţa. Într-un
moment de slăbiciune, tânărul de 32 de ani a clacat şi a decis că nu mai vrea să trăiască.

Bărbatul și-a injectat singur o substanță în locuința sa, un anestezic care se găsește doar în spitale sau în farmaciile cu circuit închis.

S-a sinucis cu un anestezic foarte puternic

Medicul era sub tratament antidepresiv iar faptul că nimeni nu-l sunase de ziua lui, care fusese de curând, a fost picătura care a umplut paharul. Se pare că nu a mai putut face față stresului și epuizării, așa că a decis să își pună capăt zilelor.

Atunci când au aflat vestea șocant, colegii s-au declarat șocați, transmițând sincere regrete și în același timp, exprimându-și neputința în fața morții unui coleg excepțional.

În urmă cu o săptămână, un profesor al Universității de Medicină şi Farmacie (UMF) Cluj și medic genetician profesionist s-a sinucis după ce s-a aruncat de la balconul camerei de hotel în care era cazat. Deși nimeni nu știa ce se întâmplă cu adevărat cu el, se pare ca Marius Fărcaș suferea de depresie, alegând într-un moment de slăbiciune să-și pună capăt zilelor într-un mod violent.

author avatar
Andreea Vlad
210 afisari

1 COMENTARIU

  1. CE STRESSSSS??? În spitalele cu covidați medicii intră doar când crapă cîte vreunul, ATÂT!!!!! ici asistentele nu intră!!! DOAR INFIRMIERE INTRĂ!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger