AcasăNewsEpisod NEGRU la maternitate. Gravida spune că a fost tratată ca o...

Episod NEGRU la maternitate. Gravida spune că a fost tratată ca o CÂRPĂ, medicul a filmat-o: „Ne-a înjurat”

Episod NEGRU la maternitate. Gravida spune că a fost tratată ca o CÂRPĂ, medicul a filmat-o: "Ne-a înjurat"

Scene incredibile la o materinitate din Bacău. A avut loc un scandal în toată regula după ce o gravidă a refuzat internarea. Doctorița a filmat reacția nervoasă a pacientei.

Femeia și-a ieșit din minți după ce medicii au ținut-o mai multe ore într-o sală de așteptare, fără a-i da voie să plece acasă.

Medicul spune că i-a înjurat

Întregul scandal a fost filmat de o doctoriţă, iar imaginile au fost postate pe Facebook.

Pacientă venită la 6 dimineața, internată în urgență, cu sarcină in pericol… la toate încercările medicilor de a-i explica că nu e bine să plece fără investigații și tratament a refuzat!

Pe lângă refuz, ne-am trezit și cu o avalanșă de injurii! Oare asta meritam pentru cele 24 ore de muncă în gardă și efortul depus ca să fie bine?”, a scris pe Facebook, în descrierea clipului video, dr. Raluca Grigoriu, șefă de secție la Maternitatea Bacău.

Gravida zice că a refuzat frumos internarea

Pacienta respectivă a reacționat după ce imaginile au ajuns pe rețelele de socializare. Şi-a prezentat şi varianta ei.

Această pacientă sunt eu. Am fost tratată ca o cârpa de când am ajuns cu salvarea, cu dureri foarte mari de abdomen și rinichi. Plângeam și rugam să mă ajute, să nu mă mai țină pe un scaun de plastic în sala de așteptare.

După ce s-a completat fișa de internare, am fost dusă către o cameră în care mi s-au dat o pereche de papuci de hotel MIZERABILI și un halat, cel de pe mine.

După ce s-a terminat perfuzia, am fost mutată într-un salon cu mai multe mămici și mi s-a spus că va trebui sa rămân 1-2 zile. Am spus din nou că refuz și că vreau să merg acasă, luând tratamentul acasă.

Ulterior mi s-a mai dat o probă de urină de făcut, iar când am dus în cabinetul unde erau doamnele asistente, am întrebat-o pe doamna care s-a ocupat de mine dacă a reușit să vorbească cu doctorul și că vreau să completez formularul de ieșit pe semnătura.

Atunci s-a întors cu fața la mine doamna Grigoriu, cu care nu am avut nicio tangență până în secunda respectivă, să-mi spună că sunt o MUCOASĂ și o NESIMȚITĂ și că de ce tot vreau să plec, că o fac proastă pe colega ei dacă spun că nu știe de acel formular.

Aștept să ștergeți postarea, pentru că indiferent de situație, NU ESTE PROFESIONAL CE AȚI FĂCUT! O zi senină tuturor!”, a transmis pacienta, tot într-o postare pe Facebook.

author avatar
Andrei Ștefan
757 afisari

4 COMENTARII

  1. Nu poți obliga o femeie să nască în spital în condițiile în care nici un spital sau clinica din România nu are acreditarea optimă.

  2. Cucoana Grigoriu este obisnuita cu oamenii care indura jegul si umilinta din spitale, de aici atitudinea ei. In lumea ei, ea este eroina si toti fraierii de rand sunt niste amarati.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

COD GALBEN de la ANM. Ploi torențiale, descărcări electrice și vânt, în aproape jumătate de țară – HARTA/Cum va fi vremea în București

Se anunță vreme capricioasă, în mai multe zone ale țării. Meteorologii au anunțat județele în care se vor semnala fenomene specifice instabilității atmosferice. Mai...

Secretul unei vacanţe reuşite. Când este bine să vizitezi destinaţiile preferate, ca să eviţi aglomeraţia şi preţurile ridicate

Vara se apropie cu paşi rapizi, iar românii se gândesc deja la destinaţiile preferate de vacanţă. Specialiştii în turism vin cu sfaturi pentru o...
proger