AcasăNewsEpisod greu de imaginat la Constanța! ”Atacul cărămizilor” - VIDEO

Episod greu de imaginat la Constanța! ”Atacul cărămizilor” – VIDEO

Episod greu de imaginat la Constanța! ”Atacul cărămizilor” - VIDEO (sursa foto: captură youtube)

Un incident cel puțin surprinzător i-a uimit pe locuitorii unui cartier constănțean.

Totul s-a întâmplat în prima zi a săptămânii, când un bărbat ar fi urcat pe o clădire și de acolo ar fi început să arunce cărămizi, luând, aparent, la țintă, mașinile parcate în perimetrul imobilului respectiv.

Până s-au dumirit oamenii asupra celor întâmplate, unii dintre ei crezând, în primă fază, că ar fi fost vorba despre petarde aruncate în stradă, la fața locului au ajuns și mai mulți polițiști, chemați să intervină în zonă.

„Ajunși la fața locului, polițiștii Secției 3 l-au identificat pe bărbat (în vârstă de 43 de ani) și au stabilit că se află sub influența băuturilor alcoolice.”, din câte a precizat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța, citată de ct100.ro. Omul a fost dus la sediul poliției, pentru a răspunde întrebărilor oamenilor legii care anchetează incidentul.

Din fericire, nu au fost oameni care să fi trecut prin zonă în momentul în care au fost lansate cărămizile, astfel că nu au fost pietoni afectați. În schimb, două autoturisme au fost avariate, iar strada s-a umplut de resturi de materiale de construcții.


381 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger