AcasăNewsEnglezii au inecat Bulgaria in alcool si i-au innebunit pe localnici cu...

Englezii au inecat Bulgaria in alcool si i-au innebunit pe localnici cu partidele de sex in public (FOTO)

Obisnuiti sa petreaca si sa bea pana cad sub masa, englezii cu varsta cuprinsa intre 18 si 30 de ani se distreaza vara de vara in aceeasi locatie, chit ca vorbim de Ibiza, Cipru sau Grecia.

Mai nou, tinerii englezi au un nou loc de distractie favorit, iar acesta se afla la numai cativa kilometri de tara noastra, respectiv in statiunea bulgareasca Sunny Beach.

Profitand de preturile extrem de mici, turistii englezi au luat cu asalt plajele si cluburile de noaptea din Sunny Beach si fac in fiecare seara un taraboi de nedescris, spre disperarea localnicilor.

Conform jurnalistilor de la The Sun, care au realizat un reportaj pe aceasta tema, micii comercianti bulgari, care isi vad de afacerile lor, sunt de parere ca „tinerii britanici sunt nebuni de-a dreptul. Beau prea mult, asculta mult prea multa muzica la maxim si fac mult prea mult sex”.

Dar pe britanici nici ca-i doare, doi tineri, unul din Newcastle si celalalt din Norwich, laudandu-se ca in Bulgaria poti sa mergi si sa devii un atlas geografic in materie de sex, in conditiile in care fiecare s-a culcat cu turiste din Germania, Austria, Finlanda, Norvegia, Ucraina sau Olanda.

Reprezentantii Ambasadei britanice de la Sofia sunt extrem de dezamagiti de imaginea pe care si-au creat-o tinerii britanici, ahtiati dupa alcool, dar si de numarul mare de probleme de care trebuie sa se ocupe vara. Conform sursei amintite, numai in 2012, 24 de turisti britanici, cu varste cuprinse intre 18 si 30 de ani, si-au pierdut viata in Sunny Beach.

Un caz concret pentru viata din statiune il reprezinta Jonny Fleet (19 ani, din Cheshire), care a fost jefuit de patru bulgari ce i-au pus o maceta la gat in timp ce urina intr-un loc public, la cativa metri de grupul sau de prieteni.

sursa foto: thesun.co.uk

author avatar
Cristi Ionita
1.583 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger