AcasăNewsEmotionant: Uite care e cea mai frumoasa amintire a fiului lui Iurie...

Emotionant: Uite care e cea mai frumoasa amintire a fiului lui Iurie Darie cu tatal sau!

(foto: captura video)

Fiul actorului Iurie Darie, Alexandru, le-a multumit celor care sunt alaturi de el si de familia sa in aceste momente grele.

(foto: captura video)

Alexandru (Ducu) Darie a vorbit cu tristete despre moartea actorului. Isi aminteste de cele mai frumoase momente petrecute cu tatal sau, acelea cand desenau impreuna, in copularia viitorului regizor. Fiul lui Iurie Darie este sustinut si de Colectivul Teatrului Bulandra, al carui director este. „Cu gandul si sufletul alaturi de Alexandru Darie, directorul Teatrului Bulandra”, si-au exprimat colegii acestuia regretul la disparitia maestrului.

Trupul lui Iurie Darie a fost depus sambata, in jurul orei 16:00,  la Teatru de Comedie. Actorul va fi inmormantat la Cimitirul Sfanta Vineri. Ceremonia de inmormantare va incepe la ora 14:00. In ultimele luni din viata, Iurie Darie a suferit doua interventii de drenare a surplusului de lichid din creier. In urma acestora, starea sa de sanatate a inceput sa se deterioreze din ce in ce mai mult. Actorul a murit vineri, la varsta de 83 de ani, dupa o lunga suferinta.

 

author avatar
eNational
516 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger