AcasăNewsEmotionant: Barbatul care a suferit un transplant total de fata s-a insurat...

Emotionant: Barbatul care a suferit un transplant total de fata s-a insurat chiar in biserica unde a fost desfigurat! (VIDEO)

Momente impresionante pentru miri, invitatii lor, dar si pentru oamenii din lume intreaga, care au vazut imaginile de la nunta primului american supus unui transplant total de fata. Barbatul i-a jurat credinta vesnica alesei inimii sale, o femeie care la randul ei a trecut printr-o incercare cumplita.

Cei doi s-au casatorit la sfarsitul saptamanii trecute chiar in biserica in care Dallas Wiens lucra in clipa in care s-a atins de un cablu de inalta tensiune si s-a electrocutat in urma cu aproape cinci ani, distrugandu-si complet fata. Omul a trecut peste orice durere si amintire cumplita si, ajutat de Jamie, tanara in varsta de 29 de ani alaturi de care a ales sa ramana tot restul vietii, a trait o experienta speciala.

Si sotia lui Wiens a trecut printr-o drama. In urma cu trei ani, a fost la un pas sa-si piarda viata intr-un accident de masina. Dupa ce autoturismul in care se afla a luat foc, femeia s-a ales cu arsuri profunde pe mai multe zone de pe corp si a ramas cu cicatrici.

Cei doi au facut terapie, pentru a trece peste traumele care i-au marcat. Asa s-au cunoscut si au decis sa ramana impreuna. „Mi-ai dat speranta si dragoste, lucruri pe care le voi pretui mereu”, i-a spus mireasa americanului care i-a devenit sot.

[youtube]d7az4MEYvMI[/youtube]

[youtube]QzrxuWbc5Oo[/youtube]

Sursa foto: Dallas Wiens/Facebook

203 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger