AcasăNewsEmotii pentru microbisti. Danut Lupu, in stare grava la spital

Emotii pentru microbisti. Danut Lupu, in stare grava la spital

Fostul mijlocas al echipelor Rapid si Dinamo are mari probleme de sanatate. Danut Lupu se afla internat la Institutul „Matei Bals” din Capitala inca din week-end.

Desi, seara trecutra, la aflarea informatiilor ca Lupu e in spital, s-au vehiculat diverse afectiuni care l-ar fi dus pe mana medicilor, printre care si presupuse probleme cardiace, un reprezentant al unitatii spitalicesti a negat ipoteza ca fostul fotbalist ar fi suferit un infarct, fara, insa, sa poata face alte precizari privind diagnosticul pacientului, invocand ratiuni ce tin de confidentialitate.

Cadrul medical a precizat, intr-o interventie telefonica la postul B 1 TV, ca Lupu e ‘in stare grava, in sectia de Terapie Intensiva’, dar si ca fostul sportiv, care s-a retras din cariera in urma cu aproape 15 ani, a fost internat inca de sambata seara la „Matei Bals”. Se mai stie ca Lupu este constient si supus unui tratament. Insa medicii se feresc sa faca prognosticuri in privinta evolutiei starii de sanatate a fostului international in varsta de 48 de ani.

307 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger