AcasăNewsEmma Zeicescu risca inchisoare si pierderea drepturilor parintesti

Emma Zeicescu risca inchisoare si pierderea drepturilor parintesti

Emma Zeicescu, prezentatoare la TVR ,si Claudiu Popa, Realitatea TV, au fost pusi sub invinuire de DIICOT pentru detinere de droguri de mare risc, in vederea consumului. Desi exista un comunicat oficial al procurorilor, TVR se face ca ploua.

Zeiceasca, cum ii spun colegii, este acum in concediu medical, dupa cum a anuntat pe contul sau de socializare, dar se pare ca nu se va mai intoarce ca moderator la postul public, pentru ca cei de acolo sunt foarte suparati pentru imaginea prosta pe care Emma a reusit sa si-o faca in urma acestor dezvaluiri si pentru ca, dintr-o tigara, a devenit ”penala”. Cu toate acestea, TVR a luat pozitia strutului, balmajind faptul ca asteapta o  instiintare oficiala a DIICOT. Dar comunicatul facut public ce e? Vom vedea si ce decizie vor lua cei de la Realitatea TV, vis a vis de Claudiu Popa. Va fi tare interesant de vazut ce pozitie va adopta Rares Bogdan, acest stindard al luptei impotriva “penalilor”.

Pedepse de la 3 luni, la doi ani sau menda

Conform legilor in vigoare, cei doi risca inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau amenda, pentru detinere de droguri de risc pentru consum propriu. Dar pentru ca sunt la prima abatere si nu au cazier, cei doi ar putea face munca in folosul comunitatii. Ca pedeapsa.  Mai este insa o mare problema, jurnalistii vor trebui sa inceapa, de indata, un program de dezintoxicare,  altfel cei de la Protectia Copilului ar putea decide ca parintii, Emma si Claudiu, nu-l pot intretine si educa pe fiul lor si ar putea hotari darea in plasament a micutului.

Prinsi cu tigara in gura

Totul s-a petrecut pe 11 august, la Festivalul Summer Well din localitatea ilfoveana Buftea. Era chiar a doua zi dupa protestul din Piata Victoriei. Emma Zeicescu si  iubitul ei, Claudiu Popa,  au mers la concert si in jurul orei 17.00, fortele de ordine l-au legitimat pe Claudiu Popa in momentul in care acesta a fost surprins cu doua tigari care contineau resturi vegetale, confectionate artizanal, cu miros intepator. Langa el se afla si Emma Zeicescu. Oamenii legii au masurat si sigilat cele doua tigari cu cannabis. Dosarul a ajuns pe masa unui procuror DIICOT.

author avatar
Ramona Feraru
1.695 afisari

2 COMENTARII

  1. Dar, Badita si Angi Serban , care au recunoscut ca detin si pregatesc tigari (15-20 bucati, si dau si la alti hastagisti) citan puscarie merita ???
    Ce parere are parchetul care se sesizeaza din oficiu ???

  2. E-nenorocire!
    Droguri de mare risc!
    Riscul ziariștilor de a se umple de penibil s-a produs.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger