AcasăNewsEmilia Ghinescu: Sa fie pedepsit acest criminal care mi-a omorat copilul si...

Emilia Ghinescu: Sa fie pedepsit acest criminal care mi-a omorat copilul si sotul!

Cioaca a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, si, desi asta ar trebui sa fie o reusita pentru familia Ghinescu, parintii Elodiei nu pot spune ca victoria nu are un gust amar, doar Cristian este cercetat pentru uciderea si transarea fiicei lor.

(foto: rtv)

„Am simtit un sentiment al dreptatii. Sa fie pedepsit acest criminal care mi-a omorat copilul”, a spus Emilia Ghinescu, la Acces Direct.

Mama Elodiei a afirmat ca l-a vazut pe Cioaca la iesire din curtea de judecata si ca i s-a parut speriat. „Se vedea ca nu este el, se prefacea si cauta sa scape, dar era infricosat. Zambetul si rasetul lui erau infricosatoare, nicidecum vesele”, a povestit femeia.

Mama Elodiei a afirmat ca ar avea atat de multe intrebari sa-i puna ginerului ei, insa nu crede ca ar primi vreodata raspuns: „L-as intreba pentru ce mi-a omorat copilul, ce a facut copilul meu? El a ucist doi oameni, caci sotul meu a murit tot din cauza acestei crime. L-as  mai intreba de ce nu a spus pana acum ce s-a intamplat?”

Desi au trecut cinci ani de la presupusa crima, Emilia Ghinescu sustine ca a stiut din primul moment ca fata ei a fost omorata, si ca Cioaca este vinovatul. „El trebuia sa vina sa ne dea socoteala despre ce s-a intamplat, ori, in loc sa faca asta, el s-a ascuns. Nu s-a comportat normal, ca un om care nu are niciun secret. Si cand l-am vazut dupa un an in sala de judecata, a luat-o la fuga pe holuri, si a alergat pana la masina unde s-a urcat si a plecat”, isi aminteste femeia.

author avatar
Alina Costache
1.190 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger