AcasăNewsEmil Hossu va fi inmormantat la cimitirul Bellu din Capitala, sambata, la...

Emil Hossu va fi inmormantat la cimitirul Bellu din Capitala, sambata, la ora 14.00

Emil Hossu a muritEmil Hossu a murit!

Actorul Emil Hossu va fi inmormantat la cimitirul Bellu din Capitala sambata, la ora 14.00, iar admiratorii vor putea sa isi ia ramas bun de la artist vineri, la Teatrul Nottara din Bucuresti, unde va fi depus trupul neinsufletit al acestuia, au declarat reprezentanti ai institutiei.

Emil Hossu a murit
Emil Hossu a murit!

Trupul neinsufletit al lui Emil Hossu va fi depus la Teatrul Nottara vineri, intre orele 12.00 si 18.00. Actorul Emil Hossu a decedat miercuri seara, medicii SMURD neputand sa-l resusciteze dupa intrarea in stop cardio-respirator. Echipajul SMURD a fost solicitat la Teatrul Nottara in jurul orei 18.30. Coordonatorul SMURD Bucuresti, medicul Bogdan Oprita, a spus ca doctorii au fost chemati pentru ca actorul Emil Hossu a lesinat, nemaifiind constient. Medicii l-au gasit pe actor in stop cardio-respirator si au inceput manevrele de resuscitare, care insa nu au reusit. Decesul a fost declarat la 19.13.

Emil Hossu a facut infarct, era cardiac cronic, probabil ca nu au fost simptome, intrucat analizele si investigatiile ar fi pus in evidenta suferinta grava, a declarat, joi, directorul INML „Mina Minovici”, Dan Dermengiu. „Este vorba de tromboza coronariana acuta cu obstructia completa a coronarei stangi chiar la origine, survenita pe fondul unei ateromatoze coronariene avansate si favorizata de prezenta unei anomalii coronariene congenitale la nivelul LAD (artera descendenta anterioara)”, a spus directorul Institutului National de Medicina Legala (INML).

Actorul trebuia sa joace miercuri seara in spectacolul „Aniversarea”, in regia lui Vlad Massaci, programat de la ora 19.30, la Sala „George Constantin” a Teatrului Nottara.

Emil Hossu, care a murit la varsta de 70 de ani, a fost actor la Teatrul Nottara din Bucuresti si a jucat in numeroase filme, printre care „Toamna bobocilor”, „Iarna bobocilor”, Accident”, „Cel mai iubit dintre pamanteni” si „Balanta”.

author avatar
Ciprian Purice
379 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger