AcasăNewsEmil Hossu a murit pe scena

Emil Hossu a murit pe scena

Emil Hossu a incetat din viata chiar inainte de a de a urca pe scena pentru a juca in piesa „Nu vorbiti cu actorii”

Actorul Emil Hossu a incetat din viata, ieri, pe scena Teatrului Nottara, al carui angajat se mandrea ca este. Artistul avea 70 de ani.

Emil Hossu a incetat din viata chiar inainte de a de a urca pe scena pentru a juca in piesa „Nu vorbiti cu actorii”

Tristete fara margini in lumea artistica din Romania. Actorul Emil Hossu a incetat din viata, ieri, chiar pe scena Teatrului Nottara, al carui angajat se mandrea ca este. Initial, actorul a lesinat, iar colegii, speriati, au chemat SMURD-ul. Echipajul a sosit imediat la fata locului, iar medicii au incercat sa il resusciteze pe artist, care se afla in stop cardio-respirator. Procedurile au durat aproximativ o ora, dar au fost zadarnice. Potrivit martorilor, lui Hossu i s-a facut rau chiar cu jumatate de ora inainte de a urca pe scena pentru a juca in piesa „Nu vorbiti cu actorii”. Decesul actorului a fost declarat la ora 19.13.

Emil Hossu s-a nascut la 24 noiembrie 1941, la Ocna Sibiului si a incantat generatii de (tele)spectatori cu rolurile interpretate in piese de teatru antologice si filme precum „Iarna bobocilor”, „Secretul lui Bachus”, Secretul lui Nemesis” ori” Cel mai iubit dintre pamanteni”.

author avatar
Alina Creanga
428 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger