AcasăNewsEmil Boc va fi gazda petrecerii de Revelion, la Cluj

Emil Boc va fi gazda petrecerii de Revelion, la Cluj

(foto: facebook)

Clujenii vor putea petrece Revelionul in aer liber, bucurandu-se de focul de artificii si concertele artistilor locali, alaturi de amfitrionul petrecerii, Emil Boc, edilul Clujului.

 

(foto: facebook)

Consiliul Local din Cluj-Napoca a decis ca in acest an sa reia traditia spectacolelor din central orasului, organizate de Anul Nou, mai ales ca in ultimii ani Primaria nu a mai organizat astfel de evenimente. De aceasta data, pe scena vor urca trei artisti locali cunoscuti, iar gazda evenimentului va fi fostul premier Emil Boc.

In ultima seara din an, clujenii se vor putea bucura de concertele sustinute de Semnal M, Aurel Tamas si Aminda, fosta concurenta la Vocea Romaniei. La miezul noptii, spectatorii vor asista la un foc de artificii spectaculos . Nu va lipsi nici sampania, oferita de Primarie, astfel cei prezenti la spectacol vor putea ciocni paharele cu edilul orasului, Emil Boc.

Primaria Cluj a alocat 100.000 de lei pentru petrecerea de Revelion. Dintre acestia, cu 55.000 de lei au fost platiti artistii iar pentru focul de artificii s-au cheltuit 30.000 de lei.

author avatar
Alina Costache
223 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger