AcasăNewsEmil Boc: "Nu conteaza mandatul meu de premier, ci soarta tarii!"

Emil Boc: „Nu conteaza mandatul meu de premier, ci soarta tarii!”

Premierul Emil Boc a declarat, sambata, pe santierul autostrazii Bucuresti – Brasov, ca pentru el conteaza soarta tarii si mai putin durata mandatului.

„Vreau sa stiti ca pentru mine putin conteaza durata mandatului de premier. Pentru mine conteaza soarta tarii si sa nu sacrificam ceea ce am facut. Eu in fiecare zi ma voi comporta la fel ca si in prima zi, indiferent cat va fi mandatul de prim-ministru. Dar sa nu uitam ca la mijloc este stabilitatea econmica a Romaniei de care depinde traiul de zi cu zi al fiecarui roman anul asta si in anii urmatori”, a afirmat Emil Boc.

Intrebat daca va demisiona, premierul a raspuns ca soarta Guvernului se decide in Parlament. „In Parlament se discuta toate aspectele care tin de soarta si de viitorul guvernelor pentru ca, potrivit Constitutiei, Guvernul raspunde politic in fata Parlamentului. Am disponibilitatea si am sustinut sesiunea exraordinara a Parlamentului si orice forma de dialog institutional”, a spus Emil Boc.

De asemenea, el a spus ca presedintele si premierul si-au sacrificat imaginea si voturile pentru a scoate tara din criza economica. Boc a mai afirmat ca daca, in 2012, va continua cresterea economica inceputa anul trecut, romanii vor avea garantia ca sunt „in afara oricarui risc de neplata a obligatiilor sociale” si ca pot spera la mai bine pentru anii urmatori.

„Peste noapte nimeni nu poate face minuni, poate doar cei din opozitie”, a spus Boc.

author avatar
Ciprian Purice
214 afisari

6 COMENTARII

  1. Imi pare rau dar dl Boc nu a fost numit de parlament ci de Basescu si impus parlamentului de „rusinoasa coalitie”,PDL-UNPR-UDMR asa ca sa plece de buna voie , sa lase locul liber , idem si ceolalti ministri si sa se formeze un adevarat guvern de tehnocrati care sa pregateasca alegerile anticipate.

  2. Mai bine du-te mai rapid de la guvern, nu te mai preface, esti mort dupa funcii, pleaca daca nu-ti pasa, tara e mai sigura fara voi, toti romanii o stiu! Te va lua dracu intr-o zi, fii linistit!

  3. EMIL BOC E „BAIAT BUN” DAR CU LIPSURI… NU MULTE, E ADEVARAT ,DAR INDISPENSABILE UNUI ADEVARAT ARDELEAN : II LIPSESC” NISTE VERTEBRE LA COLOANA”SI DE ACEEA ARE „POZITIA” PE CARE ORICARE ARDELEAN ADEVARAT AR CAUTA SA SI-O „TRATEZE” PINA N-AR FI PREA TIRZIU…(PROBLEMELE ACESTEA POT DUCE LA RAMINEREA DEFINITIVA INTR-O POZITIE CE NU NE CARACTERIZEAZA CA POPOR , IN GENERE…

  4. In afara de faptul ca face greseli de exprimare impardonabile pentru un profesor universitar, domnul Boc greseste si cand afirma ca nu exista alternativa la actuala guvernare, cea mai proasta din istoria moderna a Romaniei. In acest sens, imi aduc aminte ca acum cativa ani, cand a fost demis guvernul Boc 1 prin motiune de cenzura, timp de o luna tara nu a avut guvern si economia a mers mai bine. Te apuca rasul cand vezi ca toti corigentii la limba romana din guvern pretind ca ei sunt cei mai buni.

  5. Habar nu aveti voi cere comentati!!!! Boc e singurul premier care a facut ceva in tara asta!!! chiar daca il sapa atata cei din opozitie e singurul baiat destept! si ce e ca e ardelean a facut treaba buna cu tara!!! sa ne uitam in jur, unde e bine????

  6. Habar nu aveti voi ce comentati!!!! Boc e singurul premier care a facut ceva in tara asta!!! chiar daca il sapa atata cei din opozitie, e singurul baiat destept! si ce e ca e ardelean a facut treaba buna cu tara!!! sa ne uitam in jur, unde e bine???? in Europa? In America? unde si-au pierdut casele romani nosri saracii!!!!taceti si bagati-va mintile in cap!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger