AcasăNewsEmil Boc: Nu am mai vazut atata manipulare. PSD are panouri electorale...

Emil Boc: Nu am mai vazut atata manipulare. PSD are panouri electorale cu lucruri pe care nu le-a realizat el!

Fostul premier Emil Boc este de parere ca PSD manipuleaza in campania electorala pentru europarlamentare, folosind panouri in care vorbeste despre lucruri pe care nu le-a realizat acest partid.

„Nu am vazut atata manipulare in ultimii 20 de ani cata exista in momentul de fata din partea PSD, sa folosesti panouri electorale in care sa vorbesti de lucruri pe care nu le-ai realizat tu. Adica sa vorbesti de kilometri de autostrada pe care nu i-ai facut, sa vorbesti de fonduri europene pe care nu tu le-ai adus. Banii europeni cu care se lauda Ponta sunt rezultatul muncii Guvernelor Boc si Ungureanu, pentru ca pe vremea aceea s-a lucrat ca aceste proiecte sa aduca banii astazi, care sa vina in tara. In schimb, proiecte noi ale Guvernului Ponta care sa aduca bani pentru viitor sunt foarte putine. Din nefericire, vom culege roadele prostiei acestui guvern peste un an sau doi, pentru ca tot ce nu se munceste acum vom plati doi sau trei ani de aici inainte”, a spus primarul din Cluj-Napoca, citat de b1.ro.

„Ce munceste Ponta acum, vom culege roadele peste un an sau doi, cand vom vedea ca ne vom scufunda din punct de vedere economic. Asta este realitatea. Cum a fost si cu reintregirea salariilor, au venit Ponta sau Antonescu cu banii de acasa in mai 2012 sa reintregeasca salariile? A fost produsul muncii noastre de aproape doi ani, cand a trebuit sa muncim sa punem salariile la loc, ei doar au venit si au pus cireasa pe tort”, a adaugat Emil Boc.

Foto: rnews.ro

author avatar
Alina Costache
237 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger