AcasăNewsEmil Boc, dupa demisie: "Am fost ales de congres si ma voi...

Emil Boc, dupa demisie: „Am fost ales de congres si ma voi comporta ca presedinte al PDL”

Emil Boc

Premierul demisionar Emil Boc a declarat, luni, intrebat daca va ramane in fruntea PDL, ca a fost ales de catre Congres si „se va comporta ca atare, ca presedinte al PDL”.

Emil Boc

„Am fost ales de catre Congres si ma voi comporta ca atare, ca presedinte al PDL”, a precizat Emil Boc inainte sedintei BPN al PDL. Ministrul Muncii, Sulfina Barbu, a declarat, luni, ca Emil Boc nu isi pierde sustinerea la sefia PDL, el fiind presedintele ales al partidului la congresul din 2011. Intrebata daca Emil Boc si-ar pierde sustinerea partidului pentru functia de presedinte al PDL, Sulfina Barbu a precizat: „Cu siguranta nu, domnul Emil Boc este presedinte ales al PDL din 2011”.

Sulfina Barbu a mai spus ca este important ca in viitor clasa politica sa fie responsabila pentru investirea unui nou guvern „care sa aduca mai multa incredere cetatenilor”. Sulfina Barbu a amintit ca atributul de nominalizare a unui nou premier ii revine presedintelui Romaniei, dupa consultarea partidelor parlamentare. Premierul Emil Boc i-a anuntat, luni, pe ministri ca a decis sa depuna mandatul Guvernului, confirmand zvonurile aparute in presa.

„Am depus mandatul deoarece nu ma agat de putere, pentru mine conteaza mai putin daca mai raman in functie cateva luni, pana la alegerile din noiembrie. Am luat decizia de a depune mandatul Guvernului pentru a detensiona situatia politica si sociala din tara, dar si pentru a nu pierde ceea ce romanii au castigat: stabilitatea economica a tarii”, a spus Boc.

El a facut apel catre clasa politica pentru a trece rapid prin Parlament un nou guvern si a multumit atat presedintelui Traian Basescu, pentru un „parteneriat corect in interes public”, cat si fostilor si actualilor ministri din mandatul sau.

Ulterior, Emil Boc a mers sa-si depuna mandatul la Presedintie si la Parlament.

author avatar
Ciprian Purice
204 afisari

2 COMENTARII

  1. Felicitari D-le Emil Boc! romanii o sa va regrete,nu tineti cont de o mana de oameni dezorientati care ies in strada.Tara n-a avut asa prim-ministru si nici nu cred ca v-a mai avea.Nimeni n-a putut sa spuna ceva rau prin ziare despre d-stra,ati fost un exemplu de corectitudine si devotament.Personal,,va multumesc !

  2. poate bunul D-zeu ne v-a scapa de cretinii;;antonescu si ponta,ne rugam sa aiba soarta fostei sotii,care nimeni nu-l inteaba nimic din tampita presa romaneasca!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger