AcasăNewsEmil Boc: Berceanu, Videanu, Blaga au in sange crezul PDL

Emil Boc: Berceanu, Videanu, Blaga au in sange crezul PDL

Emil Boc

Presedintele PDL Emil Boc a declarat, miercuri, ca Radu Berceanu, Adriean Videanu, Vasile Blaga si Cezar Preda sunt „PDL-ul adevarat”, oameni care au fost intotdeauna alaturi de partid si care au „in sange crezul PDL”.

Emil Boc

„Acesti oameni intotdeauna au fost si sunt alaturi de PDL, ca e vorba de Videanu, de Berceanu, de Blaga sau Cezar Preda. Acestia sunt PDL-ul adevarat, nu au fost niciodata pusi deoparte sau in alte locuri”, a afirmat Emil Boc. Liderul PDL a adaugat ca acestia contribuie la succesul partidului. „Evident ca sunt alaturi de noi si fiecare pe componenta lor contribuie la succesul PDL, au in sange crezul PDL”, a mai spus fostul premier.

Tot astazi, Emil Boc a declarat ca a gresit cand a acceptat, la Congresul PDL, ca Sorin Frunzaverde sa faca parte din conducerea de varf a formatiunii, potrivit Mediafax. „Am gresit atunci cand am acceptat la Congres ca Sorin Frunzaverde sa faca parte din conducerea de varf a PDL”, a afirmat Boc.

In legatura cu argumentele invocate de Sorin Frunzaverde pentru plecarea din PDL, respectiv lipsa descentralizarii si „statul politienesc”, Boc a spus ca Frunzaverde a fost unul dintre adversarii majori ai proiectului de reorganizare administrativa care ducea pana la capat procesul de descentralizare.

94 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger