AcasăNewsEmil Boc, atac la Victor Ponta: Viata bate blogul

Emil Boc, atac la Victor Ponta: Viata bate blogul

Emil Boc

Fostul prim ministru Emil Boc a comentat pe seama postarii lui Victor Ponta, privitoare la primele 100 de zile ale sale la guvernare, spunandu-i ca „viata bate blogul”, motiv pentru care sa ii intrebe pe romani „cat costa euro”.

Emil Boc

Dupa ce, sambata, premierul Victor Ponta a postat pe internet un text referitor la primele 100 de zile de guvernare ale USL, Emil Boc, primarul Clujului i-a recomandat acestuia sa ii intrebe pe romani „cat costa euro”, motivand ca „viata bate blogul”.

„Punctul meu de vedere cu privire la bilantul de 100 de zile prezentat de Victor Ponta este ca «viata bate blogul». Aceasta este realitatea si ar fi bine ca domnul Ponta sa ii intrebe pe romani cat costa un euro sau care este pretul la gaze pe care dansul l-a negociat sau sa se intrebe cum arata imaginea Romaniei in UE si in afara tarii in general. Si atunci va vedea ca, de departe, viata bate blogul. Am dat doar trei elemente care sa fie analizate mai in detaliu”, a spus fostul prim ministru, citat de rtv.net.

Emil Boc l-a atacat si pe Crin Antonescu, presedintele interimar al Romaniei, care a fost de parere ca Traian Basescu are sanse minine de a se mai intoarce la conducerea tarii.

„In nicio matematica din lume 46,2% nu inseamna 50% plus unu. Eu voi respecta ceea ce va spune Curtea Constitutionala, nu ce spune Crin Antonescu. In acest moment, cred ca e bine sa lasam sa spuna autoritatile statului ceea ce este de facut in continuare”, a spus Emil Boc. „Din punctul meu de vedere, rezultatele sunt foarte clare: avem un referendum cu un rezultat confirmat de BEC, care trebuie transmis Curtii Constitutionale si care sa constatate ca referendumul nu poate fi validat si, in consecinta, presedintele se intoarce la Cotroceni”, a mai spus primarul Clujului.

author avatar
Ionut Zgimbau
237 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger