AcasăNewsEmil Boc a inzbucnit in lacrimi, in biroul lui Anastase, cand a...

Emil Boc a inzbucnit in lacrimi, in biroul lui Anastase, cand a trecut motiunea

Fostul premier Emil Boc, actualmente presedintele PDL a izbucnit in lacrimi atunci cand a aflat ca a trecut motiunea si guvernul Ungureanu a fost demis, intreaga scena derulandu-se in biroul Robertei Anastase din Parlament.

Invitat intr-o emisiune la B1 TV, jurnalistul Alexandru Moise a dezvaluit ca Emil Boc a avut parte de o adevarata cadere emotionala in momentul adoptarii motiunii de cenzura impotriva guvernului Ungureanu, de vinerea trecuta.

„Domnul Emil Boc era in fata televizorului, la doamna Anastase in birou, cand s-a anuntat ca motiunea a trecut si, efectiv, a inceput sa planga si a stat cinci minute cu capul in palme, acoperindu-si fata si ochii si pe urma inca vreo 15 minute s-a lungi pe canapea, si-a revenit foarte greu”, a dezvaluit Alexandru Moise.

La scurt timp dupa motiune, Emil Boc a acuzat grupul minoritatilor nationale ca „a lucrat pe la spate” Guvernul, spunand ca sustin guvernarea, dar votand motiunea de cenzura. „Daca grupul minoritatilor nationale nu ar fi votat motiunea de cenzura, Guvernul ar fi ramas in exercitiu. Mi se pare incorect pentru un participant la guvernare sa nu fie fair-play”, a spus Boc.
El a precizat ca reprezentantii minoritatilor nationale ar fi trebuit sa spuna in coalitie ca nu mai sustin Guvernul, afirmand ca este „un gest de profunda ineleganta si lipsa de demnitate”. „Grupul minoritatilor nationale ne-a lucrat pe la spate”, a adaugat Boc. El a apreciat ca votul la motiune reprezinta „o victorie a traseismului, a oportunismului si a lipsei de caracter in politica”.
Motiunea de cenzura a opozitiei a trecut cu 235 de voturi „pentru”, Guvernul Ungureanu fiind demis.

author avatar
Ciprian Purice
842 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger