AcasăNewsEmil Boc a fost luat la BATAIE! (FOTO/VIDEO)

Emil Boc a fost luat la BATAIE! (FOTO/VIDEO)

Primarul Emil Boc a participat la evenimentul “Clujul nu doarme” prin care orasul din inima Ardealului marcheaza solstitiul de vara. Politicianul a fost batut cu perne, dar nu s-a lasat nici el mai prejos! I-a atacat si el pe studentii care se aflau in fata sediului central al Universitatii Babes-Boblyai.

Momentele amuzante i-au adus aminte de vremea cand era in liceu. Emil Boc a postat imaginile de la evenimenul la care a participat pe pagina oficiala de Facebook. In plus, primarul a lasat si un mesaj in care a descris activitatile care se desfasoara la Cluj.

“24 de ore in care „Clujul nu doarme” se traduc intr-o multitudine de evenimente, spectacole de dans, teatru, film si activitati inedite, asa cum ii sta bine unui oras dinamic, vibrant, cu 100.000 de studenti. Vineri seara am avut ocazia sa-mi aduc aminte de liceu prin ceva ce cred ca fiecare dintre noi a trait la un moment dat in camin sau internat – o adevarata bataie cu perne s-a incins in centrul orasului si nu am putut refuza sa ma alatur pentru scurt timp tinerilor care sarbatoreau evenimentul „Cluj Never Sleeps”, a scris acesta pe contul de socializare.Evenimentul a inceput vineri, 21 iunie, de la ora 18.00, si se va incheia sambata, 22 iunie.

[youtube]iOtWemdmCHk#at=103[/youtube]

Sursa foto: Facebook Emil Boc.

author avatar
Anca Murgoci
467 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger