AcasăNewsEmil Boc a ajutat militarii la deszapezirea A1, cu lopata VIDEO

Emil Boc a ajutat militarii la deszapezirea A1, cu lopata VIDEO

Premierul Emil Boc a cerut, joi, o lopata militarilor care ajutau la deszapezirea autostrazii Bucuresti-Pitesti si a curatat carosabilul alaturi de acestia pentru cateva minute, spunandu-le jurnalistilor prezenti ca are antrenament si experienta in „manuirea” lopetii.

„Am antrenament din tinerete. Se vede dupa cum manui lopata”, a spus premierul, intrebat daca mai are energie dupa ce a coordonat noaptea trecuta Comandamentul pentru Situatii de Urgenta. El a fost intrebat de jurnalisti si daca nu ii este frig, avand in vedere ca nu poarta caciula si manusi. „Pai daca mie mi-e frig, ce sa zica oamenii acestia care sunt toata ziua in ger si frig. Eu ce sa ma plang…”, a raspuns premierul.

Boc a inspectat, alaturi de ministrii Transporturilor si Apararii, Anca Boagiu si Gabriel Oprea, modul in care se efectueaza deszapezirea A1. Premierul a solicitat celor doi ministri sa foloseasca echipamentele armatei, inclusiv tancuri cu senile, pentru operatiunile de deszapezire in cazuri de urgenta, aratand ca astfel de cazuri sunt inregistrate in judetele Ilfov, Giurgiu si Calarasi.

author avatar
Ciprian Purice
593 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger