AcasăNewsEmanuel Ungureanu toarnă tot

Emanuel Ungureanu toarnă tot

Sesizări de-a valma, fără temei, din partea lui Emanuel Ungureanu

Absolvent al Facultății de Istorie și Filosofie a Universității Babeș-Bolyai, Emanuel Ungureanu și-a susținut teza de doctorat în Istorie Orală la sfârșitul lunii septembrie a anului trecut. Actual membru USR, Ungureanu  predă istorie din anul 2003 la un liceu din Cluj-Napoca, iar pe de altă parte toarnă tot și pe oricine. Așa cum a mai scris ziarul ”Național” de-a lungul timpului, ”lupii tineri” încearcă să-și arate colții încercând să facă orice manevră pentru a câștiga teren. Miza este, pe scurt,  Registrul Național Unic petru Transplant din România, unde acesta vrea un post.

Sesizări de a valma fără temei din partea lui Emanuel Ungureanu

Deputatul USR sesizează într-o postare pe Facebook ”noi nereguli la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti”. Acesta spune că sunt mari probleme acolo şi susţine că aparatura de radiologie nu are avize de funcţionare de la CNCAN, fără  a aduce probe în acest sens. Membrul USR scrie, pe contul de socializare, că sunt mai multe probleme în spitale și că sănătatea pacienţilor este pusă în pericol. Într-o altă postare Emanuel Ungureanu arată cu degetul spre untățile sanitare și spre medici fără a înțelege ce se întâmplă dincolo de ușile unităților de primiri urgențe. ”Solicit imediat ministrului Sănătăţii să trimită Corpul de Control al Ministerului Sănătăţii la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti şi să ia decizia firească de demitere a managerului”, a scris Emanuel Ungureanu.

author avatar
Ramona Feraru
3.031 afisari

5 COMENTARII

  1. Nea Emanuel, du-te tata la nea Costache sa te numeasca Inspector sef peste spitalele din tara

  2. Cred ca cel mai corect ar fi ca cei care fac denunturi si plangeri penale mincinoase,
    sa plateasca toate cheltuielile de cercetare ,sa plateasca daune morale si sa primeasca
    o perioada de condamnare cu executare si fara reducerea pedepsei.

  3. Oi fi si mata vreun , naist, vreun gurist, de canti in ansamblurile de baieti, mai ales la cei cu ochi albastrii, stii mata, ca esti baiat destept, ansamblul Ciocarlia…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger