AcasăNewsElvis Pian și Amar Duduianu, arestați! Clanul Duduienilor este la pământ, cine...

Elvis Pian și Amar Duduianu, arestați! Clanul Duduienilor este la pământ, cine le ia locul în lumea interlopă? – VIDEO

Elvis, fratele interlopului Emi Pian, săltat de pe Autostrada Soarelui! - VIDEO

Reținere sonoră pe Autostrada Soarelui (A2)! Elvis Pian, unul dintre frații lui Emi Pian, interlopul ucis anul trecut, a fost reținut de Poliție! S-a întâmplat pe Autostrada Soarelui, Elvis „al lui Pian” fiind căutat pentru implicare într-un dosar de şantaj şi furt.

Mai mult, potrivit unui comunicat transmis de Poliția Capitalei, în cursul zilei de 8 iulie, Serviciul Furturi Auto, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, a pus în aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară și mai multe mandate de aducere pe raza municipiului București și în județul Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracțiunilor de furt calificat, șantaj și favorizarea făptuitorului.

Precizări de la Poliția Capitalei

”În fapt, in luna mai, o persoană a sesizat dispariția autoturismului, parcat pe o stradă din sectorul 1. Ulterior, persoana vătămată, ar fi fost contactată de persoane necunoscute, care i-ar fi transmis că în schimbul unor sume de bani, vor determina persoanele care au sustras autoturismul să îl înapoieze.

Una dintre persoane, pe numele căreia era emis mandat de aducere, a fost depistată pe raza județului Ialomița. În autoturismul acesteia au fost găsite și ridicate sume de bani în lei și euro, precum și o armă neletală, supusă autorizării, pentru care nu deține permis”, a transmis Poliția Capitalei.

Totodată, s-a precizat că audierile au loc la sediul Serviciului Furturi Auto. Și că sunt continuate cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1”.

Ministrul Bode, reacție cu privire la percheziții

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a făcut referire la perchezițiile care se fac în cursul dimineții de joi, 7 iulie. „Nu scăpăm de infractori, nu scăpăm de polițiști certați cu legea, nu scăpăm de oameni care nu își înțeleg menirea în MAI. Sigur că nu vom scăpa 100%, dar structurile MAI sunt convins că își fac datoria.

Așa cum ați spus în această dimineață au avut loc aceste percheziții. Vom vedea după ce vor fi aduși la audieri care este rezultatul. Va fi deschis un dosar penal. Aceste lucruri nu se întâmpla zilnic, dar săptămânal avem de-a face cu astfel de situații”, a declarat Bode, citat de știripesurse.ro.

Emi Pian, tăiat în Giulești, la barbut

Florin Mototolea, cunoscut drept ”Emi Pian”, liderul clanului Duduianu, a murit la 39 de ani, după ce a fost înjunghiat în urma unui conflict între mai multe persoane, ce a avut loc în sectorul 6 al Capitalei, în vara anului trecut.

author avatar
Andrei Coman