AcasăElton John va fi operat! (VIDEO)

Elton John va fi operat! (VIDEO)

Cunoscutul cantaret britanic va trece de la pretioasele costume pe care le imbraca pe scena la halatul de spital, pentru ca Elton John urmeaza sa se interneze pentru a fi supus unei interventii chirurgicale.

„Sorry Seems To Be The Hardest Word” pentru cantaretul care se vede nevoit sa-si amane concertele pe care le avea programate pentru aceasta vara, in cadrul unui turneu european mult-asteptat de admiratorii sai, din cauza unor probleme de sanatate. Chinuit de dureri sacaitoare, Eltn John nu a mai avut ce face si s-a lasat pe mana medicilor, care au stabilit ca are apendicita. Si ca trebuie operat in zilele urmatoare, in Marea Britanie.

Cand anume nu se stie exact, cert este ca solistul in varsta de 66 de ani nu scapa fara sa fie operat, din cate se precizeaza pe site-ul oficial al artistului. Interventia nu este, insa, una dificila, iar recuperarea e, de obicei, foarte rapida. Sir Elton, care are, impreuna cu partenerul sau de viata, David Furshis, doi baietei, va fi nevoit, insa, sa-si faca loc inagenda si sa-si ia cateva zilele libere, pentru a se ingriji de sanatate.

[youtube]s_qJcLNDykM[/youtube]