AcasăElton John, tatic a doua oara

Elton John, tatic a doua oara

Elton John si David Furnish sunt mandri de fiul lor, Zachary, care s-a nascut in 2010

Artistul britanic Elton John si partenerul lui de viata, David Furnish, planuiesc sa devina din nou parinti pana la sfarsitul anului.

Elton John si David Furnish sunt mandri de fiul lor, Zachary, care s-a nascut in 2010

Starul, in varsta de 65 de ani, spera  sa ii poata oferi cat de curand un fratior sau o surioara baietelului sau, Zachary, venit  pe lume dintr-o mama surogat in prima zi a Craciunului din 2010.

“David si Elton nu si-au ascuns niciodata dorinta de a-si mari familia, iar acum e momentul potrivit pentru a-si implini acest vis. Pana la sfarsitul anului sau, cel tarziu,pana la inceputul anului viitor, clanul John-Furnish va mai numara un membru”, a povestit un apropiat al lui Elton John pentru publicatia britanica “Daily Mirror”. Cantaretul britanic si iubitul lui, David Furnish, sunt impreuna din 1993 si si-au legalizat relatia printr-un parteneriat civil in 2005.

author avatar
Alina Creanga
163 afisari

3 COMENTARII

  1. Foarte fain. De ce sa fie avortat sau crescut in conditii mizere, cand poate creste intr-o familie in care exista iubire.

  2. cand copilul asta va striga „tata” ..oare care va raspunde? :)..ce ciudat trebuie sa fie sa cresti intr-o familie ca asta… eventual sa iti mai si vezi tatii sarutandu-se,tinandu-se de mana.. etc

  3. Un asemenea lucru poti sa iti imaginezi la femei… dar fiecare cu orientarea libera aleasa …

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger