AcasăElton John si partenerul lui, tati cu repetitie

Elton John si partenerul lui, tati cu repetitie

(foto:telegrafonline.ro)

Dupa ce au devenit prima oara parinti, si-au dorit ca baiatul lor sa nu creasca fara o sora sau un frate. Iar zilele acestea, planurile lui Elton John si ale partenerului sau de viata, David Furnish, s-ar fi si implinit. O mama surogat ar fi adus pe lume al doilea copil al cuplului.

(foto:telegrafonline.ro)

A povestit in cateva randuri ca baietelul in varsta de doi ani i-a schimbat complet viata si ca si-ar dori un doilea copil. Dupa ce s-a gandit bine, Elton John a apelat din nou la o mama surogat. Iar la inceput de 2013 a devenit tata pentru a doua oara. Cel putin asta scrie, joi, presa britanica, citand New York Post.

Pentru moment nu s-au aflat mai multe detalii, nici macar daca bebelusul e fetita sau baietel. Reprezentantii solistului in varsta de 65 de ani nu au vrut sa scoata un cuvant pe aceasta tema.

Sir Elton si David Furnish au mai apelat la o mama surogat, in urma cu aproape trei ani. Zachary, un baietel simpatic si zambaret, a venit pe lume de Craciun, in 2010.

148 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger