AcasăNewsElton John se ia de heterosexualul Putin

Elton John se ia de heterosexualul Putin

Starul gay are ghinion: liderul de la Kremlin umbla cu femei

Starul britanic a acuzat, ieri, violent Rusia dar si Europa de Est pentru ca practica ”discriminarea fata de gay”, in cea de-a doua zi a conferintei internationale pe tema SIDA, la Amsterdam

Starul gay are ghinion liderul de la Kremlin umbla cu femei

Elton John si printul Harru au anutat o noua finantare internationala de 1,2 miliarde de dolari pentru a ”rupe cercul” transmiterii HIV. Intr-o conferinta de presa dupa acest anunt, cantaretul britanic a denuntat politica agresiva pe care o practica ”Moscova si tarile din Estul Europei ”impotiva comunitatii LGBT. ”Trebuie sa combatem acest lucru”, a lansat Elton. ”Eu nu sunt ca presedintele Putin sau ca presedintele Trump, in fruntea unei tari dar politicienii trebuie sa dea dovada de umanitate. Daca nu ar exista acest sectarism si ura, atunci aceasta boala ar putea fi eradicata mult mai repede decat va puteti imagina”, a estimat muzicianul. Elton John (71 de ani) a criticat si guvernele pentru accesul limitat pe care-l acorda comunitatii LGBT in programele de tratament si testele terapeutice. ”Cata vreme nu ne vom scoate din cap ca homosexualii sunt inferiori, mi-e teama ca vom discuta inca 20 de ani aceleasi lucruri”. Luni, specialistii au anuntat un recul in cercetarile privind obtierea unui vaccin contra SIDA in timp ce noi cazuri de infectare sunt din ce in ce mai numeroase , in special in Europa de Est si Asia centrala.

author avatar
Bogdan Borcea
223 afisari

2 COMENTARII

  1. Ti-ar pute tie sa ai in spate o femeie puternica asa ca gaspadin Putin. Mai bine donai miliardu ala in tratarea delirului de sex si in tratament hormonal, astfel un cantaret precum matale ar iubi femeia ce a lasat-o Dumnezeu sa faci dragoste si copisi nu sa chinui ghaozu omului apoi sa combati ce o boala lasata de Dumnezeu sa-ti revii la cerebel. Voi, voi poponarii nu stiti ce sa mai inventati sa va susțineți boala psihica.

  2. ? Iisus a spus:”Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti” asta nu inseamba nici autogaozire nici cuniligulus sa ajungi la desavarsire ci o altfel de iubire ?. Nu mai prezentati intunericusuprem drept lumina.S-ar putea sa ramaneti cu adevarat chiori vesnic.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger