AcasăNewsElitele bancare eutanasiaza petro-dolarul

Elitele bancare eutanasiaza petro-dolarul

Matematic vorbind, matricea dolarului si-a efectuat toate operatiile si-si incheie misiunea, intr-un mod spectaculos, printr-un razboi.

Rafinariile saudite vor lucra zi-noapte sa scoata petrol

Dolarul si-a servit stapanii cu credinta, nu poate fi lasat sa moara dupa cum vor „dusmanii”, ci trebuie eutanasiat. Elitele bancare au planuit o criza globala controlata si un razboi, prin care sa-si fructifice ultimele rezerve.

Mecanismul petro-dolarului

Dupa ce presedintele american Richard Nixon a scos dolarul din ecuatia sustinerii cu aur, a trebuit sa apara un alt mecanism de garantare a lui la nivel international. Aceasta garantie a fost petrolul, iar partenerii arabi, full de petrol, au acceptat sa creasca pretul petrolului si sa-l vanda doar pe dolari. Toti acesti dolari „reciclati” se intorceau in sistemul bancar bazat pe dolar. Din acest punct de vedere, unele natiuni arabe bogate in petrol s-au dovedit a fi extrem de cooperante! Altele, insa, nu! Iar acele „altele” au devenit ori dusmani ai democratiei, ori ai „modului american de trai”. Corect! Modul american de trai e bazat pe petro-dolar. Saddam Hussein incepuse sa vanda petrol pe euro, a trebuit sa fie eliminat. Muammar Gaddafi a indraznit sa propuna o moneda a natiunilor arabe bogate in petrol, incluzand si elementul de stabilitate, aurul, anume Dinarul de Aur. Gaddafi trebuia eliminat. Iranul a calcat stramb inca de la deschiderea Bursei Petrolului, din 2008, cand s-a aratat dispus sa vanda petrol pe orice, numai pe dolari nu. Iata de ce acum e cap de lista pentru razboi! Elitele bancare distrug competitorii, eutanasiaza petro-dolarul, pregatind terenul pentru un nou sistem mondial.

Arabia Saudita scade pretul barilului

La intrunirea Bilderbergilor din vara trecuta s-a dat unda verde razboiului in Orientul Mijlociu, numai daca se poate pastra petro-doalrul sub 200 de dolari barilul. Ieri, Arabia Saudita, pilonul de rezistenta al petro-dolarului, a decis marirea volumului de exploatare, prin deschiderea unor puturi vechi, ca sa poata pastra pretul petrolului in limitele admise de Bilderbergi, sperand sa-l aduca la „pretul corect de 100 de dolari barilul”.

author avatar
Adina Mutar
391 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger