AcasăNewsElita europeana da de pamant cu Romania

Elita europeana da de pamant cu Romania

Pozitia miliardarului italian Aurelio De Laurentiis este, din nefericire pentru Romania, aceeasi pe care o au si politicienii UE

Doctrina macronista este imbratisata nu doar de tot mai multi politicieni, ea isi gaseste aliati si in mediul de afaceri. Europa cu mai multe viteze, asta vrea Occidentul – uniti toti sub aceeasi umbrela, dar cu drepturi si beneficii diferite. O recenta afirmatie facuta de un miliardar italian, care se trateaza de plictiseala finantand un important club de fotbal, dovedeste ca alungarea „saracilor” de la masa bogatilor se discuta, analizeaza si doreste in cele mai inalte sfere. Iar recentele palme pe care Romania le incaseaza de la Bruxelles sunt prefata unor actiuni concrete atent pregatite in Vest.

Pozitia miliardarului italian Aurelio De Laurentiis este din nefericire pentru Romania aceeasi pe care o au si politicienii UE

Intr-o perioada in care avertismentul UE este unul pe fata, mesajele primite de Romania (si nu numai) trebuie traduse ca un preambul al planului gandit de Occident. S-a trecut de etapa exodului creierelor, medicii ori IT-istii de la noi nu mai sunt doriti de la Viena incolo, piata e suprasaturata, abia sunt locuri de munca pentru absolventii lor, ce sa mai faca si cu ai nostri?! Banii sunt din ce in ce mai putini, astfel ca multe state cauta sa se puna la adapost de noile crize socio-economice prefigurate a reveni incepand cu 2019. Raportandu-se la aceste realitati, Occidentul ia seama risipei care se cheama tarile din est, cu Romania si Bulgaria varf de lance in politica protectionista gandita de Macron si adeptii sai.

De Laurentiis, portavocea „elitei”

Aurelio De Laurentiis este un personaj arhicunoscut in Italia si nu doar de cand s-a apucat sa investeasca in fotbal. Insa, dupa ultimele afirmatii facute, finantatorul clubului Napoli arata ca nu-i altceva decat un idiot lasat sa se exprime, genul de secatura care isi varsa frustrarile ori de cate ori i se vara un microfon sub nas.

Intr-o discutie cu ziaristii pe teme fotbalistice, De Laurentiis si-a exprimat convingerea ca Uniunea Europeana isi va reveni, caci drumul pe care merge in prezent – cel al extinderii granitelor – nu poate duce decat la un esec colosal. In opinia magnatului cinematografiei italiene, lucrurile nu merg deloc bine la Bruxelles: „Ar trebui sa schimbam totul. De ce nu functioneaza Europa? Ar trebuie sa avem o Europa a Angliei, Frantei, Italiei, Germaniei si Spaniei. Punct!”.

Auzi la  asta, „trebuie sa avem o Europa a Angliei, Frantei, Italiei, Germaniei si Spaniei”. Si „punct!” la final, ca si cum nu incape dubiu asupra celor exprimate. Pentru cine are vreo urma de indoiala, De Laurentiis este un magnat care uita ca acasa, la resedinta familiei sale, lucreaza cinci menajere, dintre care vreo trei sunt din Romania, o bulgaroaica si o poloneza. La spalat pe jos, dat cu mopul si sters praful suntem utili, dar sa luam parte la dezvoltarea UE, nu! UE trebuie sa fie a celor puternici si bogati, iar toti ceilalti sa-si faca uniunea lor.

Pai, exista deja o alternativa, Uniunea Eurasiatica, cu Vladimir Putin lider, dar nu stim daca Bruxellesul poate mesteca hapul asta!

Austria preia initiativa

Ca lucrurile deja incep sa se miste in directia trasata de „elita” europeana nu incape indoiala. Bunaoara, Austria deja face primul pas: Viena anunta ca va taia alocatiile copiilor de imigranti! Cum este posibil? Printr-o initiativa legislativa s-a ajustat alocatia celor mici la media nationala a tarii de domiciliu si nu la media tarii de rezidenta a parintilor, cum era pana acum.

Cu alte cuvinte, un copil care are parintii plecati la munca in Austria, dar el a ramas in Romania, va primi alocatia la cotele practicate in Romania si nu la cele din Austria!

author avatar
Nicholas Cezar
1.570 afisari

6 COMENTARII

  1. Stapanii coloniei din uie vor sa legifereze o situatie de fapt existenta inca de la primirea ca membri a tarilor din est la care putem adauga si cateva state din sud.Asta ca sa nu mai existe nemultumiri,plus vociferari, in randul acestor tari deja clasate ca viteza pe locurile doi pana la paispe unde ne situam noi,mai jos chiar decat vecinii de la sud.

  2. Parintele lucreaza in Austria si pentru Austria deci normal ca el trebuie sa incaseze din Austria (alocatia), la nivelul copiilor din Austria. Nu? Atunci, BINE?

  3. Boanchis, care semnezi Cezar Nicholas, uniunea aia Euroasiatica e o alternativa doar pentru tine si serghei mizil, copii de stabi securisto-comunisti. Ia-l de labele alea tatuate si carati-va la vladivostok.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger