AcasăNewsELICOPTERUL SMURD PRABUSIT: Prefectul de Constanta a fost demis!

ELICOPTERUL SMURD PRABUSIT: Prefectul de Constanta a fost demis!

sursa foto: reporterntv.ro

Premierul Victor Ponta a decis schimbarea din functie a prefectului de Constanta, Radu Volcinschi.

sursa foto: reporterntv.ro

Decizia vine din cauza modului necorespunzator in care Volcinschi si-a facut treaba dupa prabusirea elicopterului SMURD in lacul Siutghiol.

Volcinschi este acuzat ca ar fi trebuit sa coordoneze si echipajele locale de interventie, dupa prabusirea elicopterului, nu doar echipajele de la SMURD.

Propunerea de schimbare din functie a prefectului de Constanta a fost facuta de vicepremierul Gabriel Oprea, actualul ministru de Interne, si aprobata de premierul Victor Ponta.

Este, practic, al doilea cap important care cade dupa tragedia in care si-au pierdut viata patru persoane. Gabriel Oprea a decis, marti seara, sa-l elibereze din functie pe colonelul Viorel Jianu, comandantul ISU Dobrogea pentru judetul Constanta.

Comandorul Petre Corneliu Catuneanu, capitanul comandor Ginel Claudiu Cracanel, medicul Laura Vizireanu si asistenta medicala Gabriela Camelia Harton si-au pierdut viata in urma prabusirii, in lacul Siutghiol, a elicopterului SMURD, de tip EC 135, cu care se intorceau dintr-o misiune aeromedicala, dupa ce au transportat un pacient la Spitalul Judetean Constanta.

author avatar
Cristi Ionita
167 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger