AcasăNewsElicopterul prabusit in Mures: Epava aparatului de zbor, scoasa din lac

Elicopterul prabusit in Mures: Epava aparatului de zbor, scoasa din lac

Specialistii au reusit, marti in jurul pranzului, sa scoata la suprafata epava aparatului de zobr care s-a prabusit seara trecuta intr-un lac din judetul Mures. S-a intamplat la cateva ore dupa ce trupul persoanei date disparute in urma accidentului, un afacerist german, a fost identificat si adus la mal.

La operatiunea de scoatere din apa lacului Taureni a elicopterului apartinand omului de afaceri Sorin Terbea a participat si un aparat de zbor tip MI-17, apartinand Inspectoratului General de Aviatie al MAI, care a plecat in cursul diminetii din Capitala, pentru a ajuta la operatiunea de recuperarea epavei. Conform unui comunicat al Ministerului, la bordul elicopterului, dotat cu un dispozitiv de transport al unor incarcaturi exterioare de pana la trei tone, s-au aflat un echipaj format din doi piloti, doi mecanici de bord si doi salvatori.

In cursul diminetii de marti au fost reluate cautarile pentru gasirea unei persoane date disparute, dupa ce elicopterul s-a prabusit, luni seara, in judetul Mures. Sase persoane se aflau la bord, printre acestia si proprietarul elicopterului, omul de afaceri Sorin Terbea, dar si trei oameni de afaceri germani. Din primele informatii de la fata locului, o singura persoana a scapat cu viata din accident – este vorba de o femeie, care a fost transportata la spital.

Cititi si: Elicopterul omului de afaceri Sorin Terbea s-a prabusit, in Mures: Cinci persoane au murit!

Sursa foto: realitatea.net

451 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger