AcasăNewsElicopterul omului de afaceri Sorin Terbea s-a prabusit, in Mures: Cinci persoane...

Elicopterul omului de afaceri Sorin Terbea s-a prabusit, in Mures: Cinci persoane au murit!

Sase persoane se aflau intr-un elicopter care s-a prabusit, luni seara, intr-un lac din judetul Mures. Printre acestia, se pare ca si cunoscutul afacerist Sorin Terbea. Cinci oameni au murit, iar o a sasea persoana a supravietuit dramei.

Din primele informatii, aparatul de zbor care a cazut in lacul Taureni i-ar fi apartinut chiar omul de afaceri, care s-ar fi aflat la bord in momentul producerii tragediei, impreuna cu alti trei afaceristi de origine germana, pilotul si o femeie. Conform rtv.net, cinci oameni au murit, iar o persoana – femeia aflata la bord- a supravietuit impactului si a fost preluata urgent de o ambulanta ajunsa la locul tragediei. Specialistii au reusit sa aduca la suprafata patru dintre cele cinci cadavre, insa identitatea victimelor nu a fost data publicitatii pana la acest moment.

Din informatiile detinute de mass-media, pana la aceasta ora, se pare ca Terbea, patronul echipei de futsal City’us Targu-Mures, nu ar fi supravietuit accidentului. Anchetatorii s-au deplasat in zona in care s-a produs nenorocirea si au demarat o ancheta pentur a stabili in ce conditii s-a prabusit elicopterul.

Sursa foto: zi-de-zi.ro

2.744 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger