AcasăNewsElicopterele noastre militare ne distrug singure infrastructura. Incident pe cât de amuzant,...

Elicopterele noastre militare ne distrug singure infrastructura. Incident pe cât de amuzant, pe atât de grav în Satu Mare (VIDEO)

Elicopterele noastre militare ne distrug singure infrastructura. Incident pe cât de amizant, pe atât de grav în Satu Mare

Un elicopter de fabricație sovietică, urcat pe o platformă și acoperit cu folie, cu excepția turbinelor, a dărâmat un stâlp de pe marginea drumului, în Satu Mare.

Un convoi militar care transporta elicoptere de fabricație sovietică s-a oprit în drum, la Halmeu, după ce unul din rotoarele aparatelor de zbor a agățat un cablu și a rupt un stâlp de pe marginea drumului.

Elicopterele, transportate cu cu platforma

Aparatele de zbor au fost puse pe platforme și acoperite cu folie, cu excepția turbinelor. Se pare că un astfel de elicopter a agățat cu rotorul un cablu și a dislocat un stâlp aflat pe marginea drumului, în localitatea Halmeu, din Satu Mare.

Aşa cum era de aşteptat, autorităţile n-au comentat subiectul, pentru că s-ar fi acoperit şi mai mult de penibil.

Divizia 101 aeropurtată a SUA, antrenament în România

Aproximativ 4.700 de mii de militari s-au mutat din Kentucky în Europa. Comandantul uneia dintre brigăzi, Edwin Matthydes, a spus că unitatea sa este mai aproape de Ucraina decât orice alte forțe americane și monitorizează îndeaproape acțiunile Rusiei.

Ameninţarea rusă, atât de aproape de teritoriul NATO din România, este motivul pentru care a fost trimisă una dintre cele mai importante divizii de asalt aerian din America, cu niște echipamente grele.

author avatar
Andrei Ștefan
764 afisari

10 COMENTARII

  1. Problema o constituie muricanii drogați și devianți, nu mujicii. DE AMERLOCI TREBUIE SĂ NE FERIM NOI!

  2. Poate că, totuși, vom reuși și noi să cumpărăm câteva elicoptere Apache AH-64…Polonia, care este cu mult înaintea noastră, a început tratativele, pentru un număr de 24 de aparate !

  3. Dar unde se duceau elicopterele rusesti transportate cu platforma? Cumva spre ukrainoci? Trezitiva bai si nu mai faceti ce va spun amerlocii. Nu mai fiti slugi la tari care asupresc popoare in intreaga lume.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger