AcasăNewsUPDATE: Elicopter SMURD la locul unui grav accident in Arad: un mort...

UPDATE: Elicopter SMURD la locul unui grav accident in Arad: un mort si cinci raniti

Salvatorii au intervenit intr-un suflet, cu mai multe ambulante si echipaje de pompieri, la locul unei coliziuni rutiere cu urmari grave.

UPDATE: Din informatiile facute publice de catre reprezentantii Centrului Infotrafic, au fost sase victime ale accidentului, iar din pacate un om a murit. „Cauza producerii a fost pierderea controlului volanului intr-o curba de catre soferului primului autoturism si patrunderea pe contrasens, unde a intrat in coliziune frontala cu cel de-al doilea, care circula regulamentar”, mentioneaza aceeasi sursa.

––

O masina s-a transformat intr-un maldar de fiare, iar cealalta a fost serios avariata, in urma unui impact ce a avut loc pe drumul national 79A, in Ineu – judetul Arad. Cinci persoane care se aflau in autoturismele care s-au lovit au fost ranite, una dintre ele avand nevoie de prezenta pompierilor de la descarcerare pentru a fi preluata de medici. In zona a ajuns si un elicopter SMURD, care a preluat una dintre victime, pentru a o duce cat mai rapid la spital. Din cate au anuntat reprezentantii ISU Arad, via Facebook, „patru victime sunt in stare grava, una fara probleme deosebite”.

Politistilor aradeni le revine misiunea de a lamuri conditiile in care s-a produs accidentul.

sursa foto: Facebook/ISU Arad

author avatar
Cristina Stefan
142 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger