AcasăNewsElicopter prabusit in Sibiu. Cel putin sase persoane au murit!

Elicopter prabusit in Sibiu. Cel putin sase persoane au murit!

Un teribil accident s-a petrecut, vineri dimineata, la Sibiu, unde un elicopter militar s-a prabusit in zona Laslea-Malancrav.

UPDATE: Ministerul Apararii a anuntat ca 10 militari se aflau in elicopterul prabusit la Sibiu, iar opt dintre acestia si-au pierdut viata. Unul dintre raniti a avut puterea sa anunte accidentul la 112. Cei doi raniti sunt transportati la Spitalul de Arsi din Bucuresti, ei prezentand numeroase arsuri.


Incidentul a fost confirmat de Mircea Dusa, ministrul Apararii, acesta precizand ca elicopterul decolase din Turda si participa la un exercitiu militar.

Localnicii sustin ca elicopterul a survolat mai multe localitati la o inaltime mica si s-a prabusit dupa ce a luat foc in aer.
Reprezentatii Serviciului de Ambulanta Medias s-au deplasat la fata locului, iar cei de la SMURD au trimis si ei un elicopter.

Din primele informatii se pare ca erau opt persoane la bordul elicopterului si cel putin sase dintre acestea au decedat.

Toti cei implicati in actiunea de salvare a eventualilor supravietuitori acuza conditiile meteo nefavorabile, in zona fiind un strat gros de ceata.

author avatar
Cristi Ionita
426 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger