AcasăNewsElicopter pilotat de un român, prăbușit în Grecia! Care e starea pilotului...

Elicopter pilotat de un român, prăbușit în Grecia! Care e starea pilotului / Două persoane au murit – FOTO&VIDEO

elicopterElicopter pilotat de un român, prăbușit în Grecia! Care e starea pilotului / Două persoane au murit - FOTO&VIDEO / foto: Twittter @qwerty14117587

Un elicopter cu patru pasageri s-a prăbușit în Marea Egee, miercuri, 13 iulie, în timp ce participa la stingerea unui incendiu din zona Paleochori din Insula Samos. La bord se aflau un român și alte trei persoane.

Elicopterul pilotat de român a decolat la ora locală 16.39 și s-a prăbușit la 17.55, în timp ce în zonă au fost înregistrate vânturi puternice, de 6 grade pe scara Beaufort.

Elicopterul participa la stingerea incendiilor de vegetație

„În timpul operațiunii aeriene de stingere a incendiilor din zona de pădure a insulei Samos, un elicopter de tip ER-MH4 închiriat de către Detașamentul de Pompieri, cu un echipaj de patru persoane, dintre care trei străini și un traducător grec, a căzut în zona mării din Agios Minas, lângă plaja din Plaka, N.D. a insulei”, au transmis pompierii după prăbușirea elicopterului.

Românul care pilota elicopterul militar a fost găsit teafăr de salvatori în largul insulei Samos şi dus la spital, potrivit informaţiilor gărzii de coastă.

La bord se aflau 4 persoane

Alţi doi membri ai echipajului, găsiţi inconştienţi în apă, au fost declarați decedați, după ce eforturile de resuscitare s-au dovedit zadanice. Este vorba despre un cetățean moldovean și unul grec.

Cel de-al patrulea membru al echipajului, cetățean moldovean, a fost recuperat seara târziu, dar este teafăr. El a fost găsit pe coasta din Plaka, unde a ajuns după ce a înotat câteva ore în mare.

Elicopterul era închiriat din Ucraina și ajuta la stingerea incendiilor din Insula Samos.

author avatar
Andreea Vlad
490 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bai pilotul ala criminal de romanas i-a cam facut felul la ceilalti, e clar ca il doare pe ala fix in pwula, si in baskula !! Ha ha ha 🙂 Felicitari, bai tzarane, data viitoare o sa rezolva macar 10, ce e acolo 2 morti, bai ejti prost ? Ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger