AcasăNewsElicopter cu doi oameni la bord, prabusit la Turda. Imagini de la...

Elicopter cu doi oameni la bord, prabusit la Turda. Imagini de la locul accidentului

Un aparat de mici dimensiuni a cazut pe un camp din Turda. Din fericire, cei doi oameni aflati la bord sunt teferi, ajungand deja in grija cadrelor medicale.

UPDATE: Reprezentantii DSU transmit faptul ca dupa ce ocupantii elicopterului au fost evaluati medical, s-a decos ca unul dintre ei sa fie dus, pentur investigatii suplimentare, la spital. „Barbatul este constient si prezinta leziuni care nu ii pun viata in pericol”, asigura oficialii Departamentului condus de Raed Arafat.

Accidentul a avut loc in zona unui deal din orasul clujean, iar elicopterul era folosit la activitati agricole. Dupa ce autoritatile au fost alertate, prin numaurl unic de urgenta, despre producerea incidentului, in zona au fost trimise echipaje medicale, dar si pompieri.

„In urma verificarilor, in elicopter se aflau 2 persoane, care au iesit din interiorul aeronavei si nu prezinta probleme medicale”, transmit reprezentantii ISU Cluj, via Facebook. Dupa ce va fi facuta o evaluare de specialitate a pilotului si a celeilalte persoane aflate in elicopterul prabusit, cadrele medicale vor decide daca e cazul sa ii transporte pe cei doi la spital.

Inca nu se cunosc detalii cu privire la cauzele care au dus la caderea aparatului de zbor, insa cu siguranta aceste aspecte vor fi lamurite in cadrul unei investigatii.

sursa foto: Facebook/Departamentul pentru Situatii de Urgenta

author avatar
Cristina Stefan
172 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger