AcasăNewsEliberat dupa 20 de ani de inchisoare facuti pe nedrept! Acum are...

Eliberat dupa 20 de ani de inchisoare facuti pe nedrept! Acum are logodnica cu 28 de ani mai tanara (FOTO)

Un barbat de 51 de ani a fost eliberat dupa ce a stat 20 de ani dupa gratii. A fost inchis pentru viol si crima, dar acum si-a gasit fericirea: are o logodnica de 23 de ani.

Este cazul unui american, pe nume Nick Yarris, care  era sa ajunga pe scaunul electric. Insa, a scapat dupa ce testul ADN a fost facut inca o data in 2004. Acum locuieste in Marea Britanie, unde e logodit cu o tanara de 23 de ani.

Tragedia lui a inceput in 1982 cand a fost acuzat ca a violat si omorat o femeie din Pennsylvania. El a scapat de toate acuzatiile in 2004. A si scris o carte numita „Inca sapte zile de trait”. Culmea e ca acesta carte a fost citita de Jessica Stubley, la recomandarea sefului ei.

Dupa ce a citit-o, i-a trimis un mesaj pe Facebook lui Yarris, iar el i-a raspuns imediat.  El deja locuia in Anglia si era si divortat, asa ca au ieist la o cafea. Dupa ce s-au intalnit timp de opt saptamani, au decis sa se mute impreuna si planuiesc sa se casatoreasca.

„ Cand am fost eliberat nu stiam incotro sa merg. Nici nu mai stiam unde e acasa, dupa care am aflat ca aici este. Nu mi-a venit sa cred ca cineva atat de incantator si-ar risca propria viata sa fie cu mine. Parintii ei erau ingrijorati si a trebuit sa trecem prin multe pana ca ei sa ma accepte. Suntem de trei ani impreuna si tot nu-mi vine sa cred ce mi se intampla si cat sunt de fericit”, a povestit barbatul pentru cotidianul britanic Daily Mail.

author avatar
Andra Nesu
642 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger