AcasăNewsEliberat din inchisoare, a murit chiar in fata penitenciarului

Eliberat din inchisoare, a murit chiar in fata penitenciarului

Un tanar de 28 de ani, eliberat din Penitenciarul Poarta Alba, si-a pierdut viata dupa ce a fost lovit de o masina chiar in fata institutiei.

Tanarul fusese condamnat la cinci ani de inchisoare, dar s-a decis eliberarea sa pentru buna purtare dupa ce a efectuat mai mult de doua treimi din pedeapsa.

Barbatul a parasit Penitenciarul Poarta Alba insotit de alti trei tineri eliberati din inchisoare, iar intentia celor patru era de a se indrepta catre o statie de autobuz aflata in apropiere.

Totusi, tanarul de 28 de ani a fost lovit in plin de o masina si si-a pierdut viata. Soferul sustine ca tanarul i-a sarit in fata masinii in ultimul moment si nu a putut sa-l evite. Insa cel care a produs accidentul de circulatie se afla sub influenta bauturilor alcoolice si i s-a deschis dosar de cercetare penala pentru ucidere din culpa.

Drama este cu atat mai mare daca ne gandim ca tanarul care fusese eliberat din inchisoare nu-si anuntase rudele ca va iesi din penitenciar in dorinta de a le face o surpriza.

author avatar
Cristi Ionita
286 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger