AcasăNewsEliberat conditionat, un roman a disparut de la domiciliu

Eliberat conditionat, un roman a disparut de la domiciliu

Cristian Ioan, un tanar de 23 de ani, condamnat la inchisoare in Italia, a fost eliberat conditionat si a disparut de la domiciliu.

Tanarul a fost condamnat la inchisoare in martie 2012, dupa ce a produs un teribil accident de circulatie in Italia, accident in urma caruia si-a pierdut viata un barbat in varsta de 77 de ani.

Conform romaniatv.net, accidentul a socat Italia la vremea respectiva. Tanarul se afla intr-o masina furata, circula cu viteza si l-a lovit in plin pe batran, fara sa incerce sa evite impactul.

Si-a abandonat autovehicolul si a vrut sa se faca nevazut. A fost capturat la doua zile dupa accident. Se afla la Roma si isi pregatea plecarea catre Romania.

Condamnat la inchisoare, tanarul a fost eliberat conditionat in urma cu cateva zile. A primit permisiunea de a se intoarce in Romania, in conditii speciale, pe care insa le-a incalcat dupa numai cateva zile.

Cristian Ioan ar fi trebuit sa dea cu subsemnatul la politie de cel putin doua ori pe saptamana, dar a disparut de la domiciliu, iar acum este cautat la nivel international.

author avatar
Cristi Ionita
125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger