AcasăNewsElevul injunghiat: Nu mai pot sa suport atata suferinta! Vezi discutia cu...

Elevul injunghiat: Nu mai pot sa suport atata suferinta! Vezi discutia cu fata pe care o iubea! (VIDEO)

In ancheta crimei de la Targoviste a mai aparut un suspect, iubitul fetei de care victima se indragostise, care ar fi vrut doar sa-l sperie pe elevul de 15 ani.

Cel de-al doilea suspect in cazul uciderii lui Alexandru a recunoscut ca a avut o disputa pe internet cu baiatul, insa neaga orice implicare in asasinarea acestuia. Fata de care victima era indragostita, insa, sustine ca iubitul ei era gelos si ca ar fi vrut doar sa-l sperie pe elev, dupa cum au povestit prietenele sale.

Se pare ca disputa dintre cei doi baieti a inceput de Valentine’s Day, cand Andrei i-ar fi daruit un trandafir fetei, spre nemultumirea „rivalului”.

Parintii victimei au descoperit in calculatorul baiatului un schimb de mesaje intre el si fata pentru care se pare ca a fost ucis.

“Te iubesc foarte mult, dar daca tu tot mai esti cu el, cum vrei sa fim noi impreuna? (…) Nu mai pot sa suport, vreau sa-mi zici acum daca vrei sa fim impreuna sau nu, nu mai pot sa suport atata suferinta”, i-a scris Alexandru.

Sentimentele par ca erau impartasite, fata raspunzndu-i: „Tu ai locul tau in inima mea”.

O prietena a tinerei a dezvaluit ca cearta dintre cei doi baieti a plecat tocmai de la iubirea fetei pentru Alexandru. „Il iubea foarte multe pe Aly, de la asta a si plecat disputa. Ea i-a spus prietenului ca n-ar mai vrea sa continue relatia, iar acesta a devenit gelos. Eu cred ca n-a vrut sa se ajunga la crima, pur si simplu l-a amenintat si a vrut sa-l sperie”, a povestit sursa.

Mama baiatului audiat de anchetatori sustine ca stia de disputa dintre copilul ei si victima, iar acuzatul a negat ca l-ar cunoaste pe criminal sau ca ar fi vrut sa-i faca rau lui Alexandru.

[youtube]pedv84_IL-k[/youtube]

author avatar
Alina Costache
1.295 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger