AcasăNewsElevul care a înjunghiat-o pe profesoara de japoneză a fost arestat. Motivația...

Elevul care a înjunghiat-o pe profesoara de japoneză a fost arestat. Motivația anchetatorilor

elevul arestatElevul care a înjunghiat-o pe profesoara de japoneză a fost arestat. Motivația anchetatorilor

Elevul care și-a atacat profesoara la şcoală cu un cuţit a fost arestat pentru 30 de zile. Judecătorii au luat această decizie după ce procurorii au prezentat dovezi că agresiunea a fost premeditată.

Adolescentul în vârstă de 16 ani este acuzat de tentativă de omor calificat, port sau folosire fără drept de obiecte periculoase și tulburare a ordinii și liniștii publice.

Adolescentul și-a premeditat atacul

Tribunalul București a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a elevului de 16 ani de la Colegiul Naţional „Ion Creangă” din Bucureşti, transmite Digi24. Decizia nu este definitivă.

Elevul de 16 ani şi-a atacat profesoara miercuri, în jurul orei 12:30, în timp ce aceasta împărţea foile de teste către elevii clasei a X-a, arată procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

„În momentul în care a ajuns la banca inculpatului, acesta din urmă a lovit-o cu un cuțit în gât, provocându-i o plagă înjunghiată în regiunea cervicală anterioară”, precizează procurorii.

Este acuzat de omor calificat

Potrivit procurorilor, elevul „a acceptat că acţiunile sale pot duce la decesul profesoarei, în contextul în care a atacat-o cu cuţitul într-o zonă vitală.”.

„Inculpatul a purtat și folosit un cuțit într-o instituție de învățământ, iar prin violențele exercitate asupra persoanei vătămate în fața colegilor de clasă a tulburat ordinea și liniștea publică, provocând sentimente de teamă, indignare și insecuritate”, mai transmit procurorii.

author avatar
Andreea Vlad
589 afisari

6 COMENTARII

  1. Noroc ca nu e doamna de rusa , ca ne pomeneam cu tactica in cap ! Lasind gluma , ceva se misca indirectie gresita in invatamint .

  2. 1.după ce procurorii au prezentat dovezi că agresiunea a fost premeditată.
    -probleme cu procedura pe obtinere a „probelor”

    2. în vârstă de 16 ani
    -e deja mai mare decat victimele „alea” de 15 ani,gemenele;problema.

    3. a dat la gat=MAXIM!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger