AcasăNewsElevii, trataţi din start ca nişte infractori! Ce li se pregăteşte, pe...

Elevii, trataţi din start ca nişte infractori! Ce li se pregăteşte, pe lângă testele antidrog

eleviElevii, trataţi din start ca nişte infractori! Ce li se pregăteşte, pe lângă testele antidrog

Autorităţile ar putea introduce de anul acesta drug teste în unităţile de învăţământ. Astfel, profesorii care au suspiciuni că un elev se află sub influența drogurilor, pot cere medicului de la cabinetul școlii să îl testeze pe elevul bănuit.

Dar asta nu e tot, li se mai pregăteşte ceva elevilor.

Analize de sânge la începutul anului școlar

Dacă ministrul de Interne și Iohannis sunt de acord cu teste antidrog în școli, prefectul Bucureștiului a propus analize de sânge la începutul anului școlar, pentru a depista dacă elevii au consumat stupefiante.

Elevii ar putea fi nevoiți la început de an școlar să își facă analize de sânge pentru a stabili dacă au consumat droguri – așa arată propunerea venită din partea prefectului Capitalei, Rareș Hopincă pentru a combate fenomenul drogurilor.

El susține că ar fi cerut Agenției Naționale Antidrog (ANA) să realizeze un chestionar printre părinți și elevi din care să rezulte ce părere au despre introducerea unei astfel de măsuri. O altă întrebare din chestionar s-ar referi la testarea antidrog în școli.

Fenomenul consumului de droguri, scăpat de sub control

Elevi chiar cu vârste de 10 ani au ajuns să devină consumatori înrăiţi de droguri, iar consumul de substanţe stupefiante în şcoală sau în apropierea unităţilor de învăţământ a atins cote alarmante.

Trebuie ţinut cont că sunt şi liceeni, cei care au împlinit de exemplu vârsta de 18 ani şi atunci există riscul să refuze, să nu-şi dea acordul pentru a fi testataţi.

author avatar
Andrei Ștefan
542 afisari

14 COMENTARII

  1. Pentru elevi pregátesc,noul vaxen,obligatoriu,in acele puscárii cu citire facialá,numite scoli!
    Referitor la droguri,neom arxistii lui schwab,au inundat tara!
    Si tot ei vin cu solutia,clar intre ghilimele!

  2. traficul de droguri in România este controlat de catre serviciile secrete de sub pulpana serviciilor discrete.
    daca se doreste, in România, in două luni de zile dispare orice trafic de droguri.
    dar nu se doreste, pentru ca este vorba de foarte multi bani negri si de inginerie sociala.
    iar la noi serviciile secrete sunt subordonate celor ce slujesc mortii si intunericului.

  3. Adeverinta ” antidrog” o situatie irealizabila care nu rezolva problema.
    Testarea insa ar fi necesara pentru ca multi parinti afla ultimii ca adolescentul sw drogheaza .
    Unii parinti se opun, prefera sa ascunda mizeria sub pres cand copilul ar putea fi luat in evidenta si tratat .Devenit dependent si adult, nu se va putea intretine singur, de multe ori ajung la spital sau la inchisoare.Cu greu va scapa de dependenta.
    Motivatia ca daca ar fi testat ar fi supus „oprobiului public” este un non sens.Colegii, prietenii, chiar profesorii cunosc ca se drogheaza fie ca spune el, fie ca se comporta specific la scoala fie ca il vad colegii cand se drogheaza.

  4. Ce Simona e infractor ?
    Nu.
    Ai intrat la studiu esti student nu infractor faci testul antidoping continui nu esti dat afara. Regula jocului.

  5. Cand conduci cand vrei sa inveti ceva cand intri intr-o institutie trebuie sa te pregatesti pentru asta nu intri oricum.

  6. ne ca ca m pe testele voastre antidrog.
    nu facem nici un test si cu asta basta!
    destul curvelor spurcate!
    n-ati spalat destui bani cu testele pentru covid?
    pentru 4-5 terchea-berchea care trag pe nas sau la seringă sau iau tot felul de pastile trebuie acum testati toti elevii?
    dar ce suntem popor de narcomani?
    pentru 4-5 cazuri pe care le repeta la nesfarsit presa si tembeliziunile voastre mârșave sa fie testati toti elevii si studentii?
    m ue fraierilor, cu testele voastre cu tot!

  7. Asteptati sa vina dascalii saraci si fara haine pe ei-cum ii prezinta presa-din concediile de prin Egipt,Dubai si Thailanda.Nu ,nu va asteptati sa se opuna regimului privind testarea antidrog ,vor cere din nou mariri de salariu in frunte cu clientii propgandei tv Hadir si Nistor.Ii vom auzi plangandu-se cum au stat trei luni acasa pe salariul intreg si s-au plictisit din lipsa de ocupatie .

  8. Da nu prin sange aia s nebuni. Pe saliva si urina. Doar la droguri de sinteza de lab se da la sange de costa mult e ca testul antidoping . Urina si exmatricularea prin selectie a unui lot de max 30 de insi din liceu mereu alții o data la 2 saptamani sa vedeti ce cumintenie pt ca nu stii cind te pocnește testu și iasa pozitiv…
    Economicos preventiv elegant eficient ieftin.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger