AcasăNewsScolile, liceele si gradinitele RAMAN INCHISE in BUCURESTI si mai multe judete!

Scolile, liceele si gradinitele RAMAN INCHISE in BUCURESTI si mai multe judete!

UPDATE – Desi initial anuntasera cam de joi incepand, scolile, liceele, dar si gradinitele din Capitala isi vor redeschide portile, oficialii din ISMB au revenit asupra deciziei. Ca urmare, minivacanta micutilor, dar si a elevilor de scoala gerenala si liceu, se prelungeste cu o zi.

Situatia se mentine valabila si pentru scolile si liceele din judetele Arges, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Galati, Giurgiu, Ialomita, Ilfov, Prahova, Teleorman, Valcea, Vrancea, dupa cum a precizat chiar ministrul Educatiei, Remus Pricopie, miercuri, in cadrul sedintei de Guvern. De asemenea, doar o parte din unitatile educationale din Bacau, Dambovita, Mehedinti si Vaslui vor avea lacatele puse pe usile de la intrare, urmand ca elevii sa revina la cursuri, cel mai probabil,  in dimineata zilei de vineri.

De asemenea, joi, 30 ianuarie, nu se tin cursuri si nici nu se dau examene atat la Universitatea Bucuresti, cat si la Universitatea din Pitesti.

––––

Dupa ce au stat acasa trei zile acasa, din cauza vremii rele, elevii de scoala generala si de liceu din Capitala sunt informati ca, de joi incepand, sunt asteptati in salile de clasa, pentru ca se reiau cursurile.

Totodata, parintii au aflat ca, din 30 ianuarie incepand, isi pot aduce din nou micutii la gradinita, pentru ca si acestea vor fi redeschise, de joi dimineata. „Avand in vedere evolutia conditiilor meteorologice, Inspectoratul scolar al Municipiului Bucuresti a decis reluarea cursurilor (invatamant prescolar, primar, gimnazial si liceal) in municipiul Bucuresti, incepand cu ziua de joi, 30 ianuarie 2014”, au precizat reprezentantii Inspectoratului Scolar al Capitalei.

Pe tot parcursul zilei de miercuri, Bucurestiul, precum si alte judete din Muntenia, sudul Moldovei si Dobrogea se vor afla, pana la noapte, sub COD PORTOCALIU de ninsoare si viscol, reprezentantii ANM anuntand ca vantul va sufla cu putere si ar putea depasi chiar si 70 de km/h, la rafala. Amintim ca sase judete din sud-estul tarii-  Braila, Buzau, Ialomita, Calarasi, Constanta si Tulcea – se afla sub incidenta unui COD ROSU de viscol, intre orele 15.00 si 22.00.

Sursa foto: tion.ro

385 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger