AcasăNewsElevii s-au pregatit de BAC cum stiu mai bine. Au iesit angro...

Elevii s-au pregatit de BAC cum stiu mai bine. Au iesit angro la strand! (FOTO)

Desi sunt abia la jumatatea drumului, dupa ce au trecut peste examenele orale, cei mai multi dintre elevii care dau BAC-ul anul acesta au ales, in weekend, sa iasa la distractie, pe malul apei.

Romania este lovita, incepand de sambata dimineata, de temperaturi ce se apropie de canicula, motiv tocmai bun pentru elevi sa petreaca un weekend la strand.

Asta desi cei mai multi dintre ei sunt inaintea unei saptamani extrem de dificile in care vor sustine probele scrise din cadrul examenului de Bacalaureat.

Multi dintre elevi, resemnati, si-au dat seama ca au sanse minime sa treaca cu bine peste primul examen major al vietii.

Altii, putini la numar, s-au prezentat la strand cu prosopul de plaja, costumul de baie, crema pentru protectie impotriva razelor solare, dar si cu manualele de romana, matematica, geografie sau istorie.

Interesant este ca fenomenul s-a inregistrat mai toate zonele tarii, de la strandul Sun, din Cluj, si de la celebrul strand „Neptun” din Arad, pana la strandul „Dambovita”, din Bucuresti, sau strandul „Municipal”, din Iasi.

Iar in conditiile in care mai toate bazele de agrement au inregistrat adevarate recorduri pentru anul in curs, specialistii sustin ca rezultatele de la BAC, de anul acesta, nu vor fi mai bune decat cele din ultimii ani, cand s-au inregistrat recorduri negative la capitolul „promovabilitate”.

sursa foto: citynews.ro

author avatar
Cristi Ionita
398 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger