AcasăNewsElevii din Bucuresti raman acasa si vineri, iar apoi intra in vacanta...

Elevii din Bucuresti raman acasa si vineri, iar apoi intra in vacanta intersemestriala

Dupa ce, ca urmare a vremii urate, a viscolului si a ninsorii, gradinitele, scolile si liceele din Capitala au ramas inchise, de luni incepand, situatia nu se schimba nici in ultima zi a acestei saptamani.

Reprezentantii inspectoratului Scolar al Capitalei au anuntat ca si pe 30 ianuarie unitatile de invatamant din Bucuresti vor avea lacatele pe usi, si vor ramane inchise inca o satamana. Si asa pentru ca, pana pe 10 februarie, elevii sunt, oficial, in vacanta, conform calendarului stabilit si anuntat de Ministerul Educatiei pentru anul scolar in curs. Vacanta intersemestriala ar fi trebuit sa inceapa sambata, 1 februarie, si sa se incheie duminica, 9 februarie.

Ca urmare, dupa ce frigul si zapada din ultimele zile i-au tinut acasa atat pe micutii de gradinita, cat si pe elevii de gimnaziu si liceu inca de luni, in ceea ce parea a fi o minivacanta, care, intre timp, s-a prelungit, copiii afla, joi, ca au mai primit o zi de pauza. Totul pentru ca, urmare a caderilor mari de zapada si a viscolului de orele trecute, reprezentantii ISMB au decis sa nu se tina cursuri nici vineri in unitatile scolare din Bucuresti.

223 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger